FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pesäpalloliitto jakaa jäsenseuroilleen tukea 150 000 euroa!

19.11.2019 - 14:00:17


Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen. Haku toteutettiin verkkolomakkeella Pesäpalloliiton johtokunnan vahvistamien kriteerien pohjalta 10.10.-3.11.2019 välisenä aikana ja ainoastaan määräajassa jätetyt hakemukset hyväksyttiin. Tukea myönnettiin yhteensä 21 seuralle.

Tuki junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseksi vahvistaa etenemistä kohti pesäpallon tulevaisuudenkuvan tavoitteita, jotka tähtäävät harrastajamäärän kasvattamiseen. Pesäpalloliiton myöntämän tuen lisäksi opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää lajirajat ylittäen seuratoiminnan kehittämistukea (seuratuki), jonka haku on käynnissä 17.12.2019 kello 16.15 saakka.

– Tuen myötä saamme vahvempia hartioita seuratyöhön ja suoraan itse tekemiseen kentälle. Junioripäällikköverkosto lisää yhdessä tekemistä ja rakentaa luontevan väylän yhteistyöhön yhdessä liiton seurakehittäjien kanssa, urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari kiittelee Pesäpalloliiton tiedotteessa.

Pilottikokeiluna Pesäpalloliitto lanseerasi tuen toiminnanjohtajan palkkaamiseksi. Tukea saa ainakin Espoon Pesis.

– Seuratoiminnan kehittämisessä on olemassa vahvaa näkemystä myös siitä, että ensimmäisen palkatun henkilön tulee olla toiminnanjohtaja. Mielenkiinnolla seuraamme tiiviisti yhteistyössä liiton aluevastaavien kanssa, miten toiminnanjohtajatuki vie käytännössä seuran toimintaa eteenpäin.

– Koko ajan etsimme parhaita käytäntöjä ja oikeita tukimuotoja, joilla seuratoimintaa voidaan kehittää ja edistää, Huotari sanoo.

Hakemukset pisteytettiin tarkkojen kriteerien pohjalta. Tukisummaan vaikuttaa työsuhteen kokopäivätoimisuus tai osa-aikaisuus.

– Pisteytyksessä painottuivat urheilijan polku, yhteistyö ja johtaminen, talous sekä hakemusosa tavoitteineen ja toimenpiteineen.

Seura voi saada Pesäpalloliiton myöntämää tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseksi korkeintaan kolmena peräkkäisenä vuotena kerrallaan.

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39