FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallotähti Tommi Siirilä palaa Sastamalaan - vastustajana

19.11.2019 - 17:44:03


Lentopallon Suomen mestari VaLePa hakee viime kauden tapaan eurokunniaa kakkostason kisasta CEV Cupista.

Mestarien liigan karsinnoissa VaLePa (eurokentillä Ford Store Levoranta Sastamala) hävisi mennen tullen valkovenäläiselle Shahter Soligorskille, mutta CEV Cupissa avautuvat uudet näytönpaikat.

Tuleva vastustajakin on vähintään mielenkiintoinen: keskitorjuja Tommi Siirilän edustama Haching. Vielä viime kaudella Siirilä pelasi VaLePan väreissä. Syksyn EM-kisoissa Siirilä oli yksi Suomen parhaista pelaajista, mutta Saksan Bundesliigassa (Haching on tosin itävaltalainen joukkue) hän ei ole saanut vielä merkittävää roolia.

Hachingissa (Hypo Tirol AlpenVolleys Haching) pelaa toinenkin entinen valepalainen, libero Florian Ringseis. Lisäksi vahvuudesta löytyy Max Staples, joka on tuttu Hurrikaani-Loimaan joukkueesta.

– Minulla on vieläkin kavereita Sastamalassa, kiva nähdä heitä taas. VaLePa on erittäin hyvä joukkue. Kova kamppailu tulee, mutta uskon, että meillä on mahdollisuudet jatkoon, Ringseis sanoo Hachingin verkkosivuilla.

CEV Cupissa pelataan kaksiosaiset ottelut. Haching isännöi ensimmäistä osaottelua 11. joulukuuta ja VaLePa toista 17. joulukuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39