Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Legendaarisen NFL-seuran omistajalla keitti yli radiohaastattelussa - "Fanit ovat hiton turhautuneita"

7.12.2019 - 09:32:58


Legendaarinen amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigaseura Dallas Cowboys on ajautunut alamäkeen. Dallas hävisi kolmannen peräkkäisen ottelunsa taivuttuaan torstaina Chicago Bearsin stadionilla 24-31.

Dallasin värikäs omistaja Jerry Jones, joka toimii myös seuran General Managerina, ei säästellyt tuntojaan radiohaastattelussa ottelun jälkeen.

ESPN-kanavan mukaan Jones käytti sanaa "hevonpaskaa" kahdesti, minkä takia radiokanava keskyytti ohjelman hetkeksi. Radiokanava vahvisti ESPN:lle, että katkos johtui Jonesin kielenkäytöstä.

Dallasin onni on se, että joukkue pelaa NFC-konferenssin huonossa East-divisioonassa. Cowboys (6 voittoa - 7 tappiota) kontrolloi yhä omaa kohtaloaan taistelussa divisioonan voitosta ja samalla playoff-paikasta. Philadelphia Eagles (5-7) vaanii takana.

- Kun katsoo koko kautta, niin emme ole pelanneet sillä tasolla kuin luulin. Voi katsoa jokaista pelipaikkaa ja arvioida kuinka heidän taidoillaan olisi voinut pelata paremmin, Jones vuodatteli Cowboysin verkkosivujen mukaan.

Dallas isännöi runkosarjassa vielä Los Angeles Ramsia ja Washington Redkinsia. Siinä välissä on elintärkeä ottelu Philadelphiassa.

- Huomaan, että fanit ovat hiton turhautuneita. Huomaan sen kaikilta, jotka ovat tässä mukana. En olisi odottanut tätä. Myös minä olen turhautunut, Jones manaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!