Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen lumilautailijat pääsevät kisaamaan maailmancupissa olympia-areenalla

9.12.2019 - 16:49:34


Lumilautailun maailmancupiin kuuluva Pekingin Air & Style lasketaan viikonloppuna mielenkiintoisessa ympäristössä, kun entisen terästehtaan paikalle vuoden 2022 olympialaisia varten rakennettu pysyvä big air -areena otetaan tositoimiin.

Jännittävään kilpailuun lähtee Suomesta kauden ensimmäisestä maailmancupin big airista pronssia ottaneen Kalle Järvilehdon lisäksi Mikko Rehnberg ja Carola Niemelä. Nilkkansa Italian-leirillä murtanut Rene Rinnekangas ei vielä jatka kilpailukautta.

Valmentaja Antti Koskinen lähtee joukkueen kanssa kauden kolmanteen big airin maailmancupiin mielenkiinnolla:

- On mielenkiintoista päästä näkemään, kuinka iso linko sinne on saatu aikaiseksi. Ison hyppyrin myötä luvassa on myös kova kisa, ja mitä muiden maiden leireilyä olen seurannut, niin tahti on kiihtynyt.

Kauden kaksi ensimmäistä kisaa, kuten jo edellinenkin kausi, ovat osoittaneet, että nappisuorituksia tarvitaan jo heti kärkeen, jos eteenpäin kisassa haluaa. Suomalaisia on kauden ensimmäisissä kisoissa mennyt loistohypyillä jatkoon kärkisijoilta, kuten Uudessa-Seelannissa Enni Rukajärven voitettua karsinnat ja Järvilehdon oltua karsintojen kahdeksas, mutta pienillä eroilla jatkosta on myös jääty. Cardronassa Mikko Rehnberg ja Carola Niemelä jäivät molemmat hiuksen hienosti finaalista, ja Modenassa Järvilehto jäi vain yhden sijan päähän jatkosta.

- Varmasti saadaan laittaa jo heti karsinnoissa parasta. Karsinnat ovat se tiukin paikka - niin kuin aina ennenkin. Usko on edelleen kuitenkin vahva ja horjumaton, että meillä riittää rahkeet finaaliin ja miksei ihan päätyynkin asti: niin hyvältä meikäläisten laskeminen näyttää. Rukalla päästiin pari päivää yhdessä laskemaan, niin porukka syttyi todella helposti yrittämään parastaan. Uskon, että se kantaa Pekingissäkin ja innolla odotan, että päästään näyttämään mitä lähtee, Koskinen kertoo.

Pekingin Air & Stylen karsinnat lasketaan torstaina ja finaalit lauantaina.

Lähde: Lumilautailuliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!