NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen mestareilla ankarat ajat – ”Mahdotonta kommentoida, nähdäänkö tähtiämme enää tällä kaudella”

13.2.2020 - 21:00:01


Lentopallon naisten Mestaruusliigassa edes Suomen mestari LP Viestin tasoinen joukkue ei kestä poissaoloja loputtomasti.

Salolaisella Viestillä on menossa merkittävä kausi, sillä Suomen mestaruuden puolustamisen lisäksi joukkue pelaa Euroopan parasta seurajoukkuekisaa, Mestarien liigaa. Mestarien liigassa Viesti on hävinnyt kaikki ottelunsa, ja keskiviikkona tuli kotimaan liigassakin jo seitsemäs tappio.

Nyt poissa ovat loukkaantumisten takia kansainvälisen tason pelaajat: passari Viktoria Tutshashvili ja keskitorjuja Kayla Haneline.

– Kyllä he olisivat olleet juuri ne pelaajat, joita tänään olisi tarvittu, LP Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen kommentoi keskiviikkoisen ottelun jälkeen.

– He olisivat tuoneet kaivattua potkua muulle joukkueelle. Mahdotonta kommentoida, nähdäänkö heitä tällä kaudella kentillä, se jää nähtäväksi.

Tähtikaksikon lisäksi sivurooliin keskiviikkona (0-3-tappio LP-Vampulalle) jäi Viron maajoukkuepelaaja Nette Peit. Hän pelasi vain yhdessä erässä. Valmentaja Lemminkäinen vetää rehtiä linjaa.

– Meillä ei toiminut syöttö, ei vastaanotto, ei mikään. Ei ollut oikein taisteluakaan, vaikka ensimmäisessä erässä noustiin takaa ohi. Kolmannessa erässä näkyi pientä tsemppausta, mutta aika helposti sekin nitkahti. Ei myöskään noudatettu suunniteltua taktiikkaa. Palavereissa käydyt asiat unohtuivat, Lemminkäinen latasi.

Lähde: www.lentopallo.info


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!