NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pyöräilijä Jaakko Hänninen maaliin pääjoukossa – ”Tuli hyvää tuntumaa ja vauhtia jalkoihin”

13.2.2020 - 21:38:48


Pyöräilijä Jaakko Hännisen kauden avauskilpailun Tour de La Provencen ensimmäinen etappi päättyi ennakko-odotusten mukaisesti massakiriin ja kirimiesten välien selvittelyyn. Loppukirin vahvin oli ranskalainen kiritykki Nacer Bouhanni.

149,5 kilometrin etappi kulki normaalikaavan mukaan. Heti alussa karkuun lähti neljän ajajan irtiotto, mutta pääjoukko piti karkulaiset hyvin kontrollissa. Ero ei oli parin minuutin luokkaa, mutta pääjoukko kiristi lopussa vauhtia niin, että karkulaiset ajettiin kiinni ennen viimeisiä kilometrejä.

Jaakko Hänninen sai ajella suhteellisen rauhallisesti koko etapin ja hän oli mielissään etapin kulusta. Hän tuli maaliin samalla ajalla kuin voittaja ja 48:s.

- Tämä oli tasamaaetappi ja vaikka se oli isolta osaltaan avoin, niin tuulikaan ei tänään ollut missään roolissa. Helpohkoa ajoa koko päivä. Kun meillä ei ole täällä kirimiestä, niin ei tarvinnut tehdä töitä pääjoukon keulassakaan. Hyvä aloittaa kisakausi tällaisella etapilla. Tuli hyvää tuntumaa ja vauhtia jalkoihin sopivasti, kertoi Jaakko Hänninen.

Perjantaina ajetaan 174,9 kilometrin etappi. Se lähtee 10 kilometrin nousuun ja etapin voittaja ei löytyne kirimiesten joukosta.

Lähde: TWD-Länkenin lehdistötiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!