NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pyöräilijä Jaakko Hänninen vaikeisiin olosuhteisiin: ”Joutuu olemaan tarkkana”

26.2.2020 - 17:12:53


Pyöräilijä Jaakko Hänninen selvisi turvallisesti maaliin Arabiemiirikuntien UAE Tourin neljänneltä 173 kilometrin etapilta. Etappi oli tasamaata, joten kirimiehet miehittivät kärkisijat. Voiton otti hollantilainen Dylan Groenewegen (Team Jumbo-Visma). Hänninen tuli maaliin samalla ajalla. Sijoitus oli 77:s.

Keskiviikon etappi ajettiin lähes 10 astetta viileämmässä säässä kuin edellinen. Lämpötila oli hieman yli 25 astetta. Sää oli kuitenkin tuulinen ja ilmassa oli alueelle tyypillistä hiekkapölyä. Kuten edellisinäkin päivinä, alkumatka sujui pääjoukon osalta irtiottoa kontrolloiden. Irtiotossa oli tuttuun tapaan serbialainen Veljko Stonic (Vini Zabu – KTM), joka oli saanut nyt kumppanikseen Trek-Segafredon australialaisen Will Clarken. Serbialainen luovutti irtioton, kun maaliin oli noin 40 kilometriä. Clarke jatkoi ja sai jo kutistuneen aikaeron uudelleen pariin minuuttiin. Yritys oli kuitenkin tuomittu, kun pääjoukko aloitti totisemman takaa-ajon. Clarke tuli kiinniajetuksi ja etappi päättyi hieman kaoottiseen loppukiriin. Kirimiesten joukkueiden vetojunat hajoilivat ja voittoon kiri nopeassa kunnossa oleva Dylan Groenewegen ennen kolumbialaista Fernando Gaviriaa.

Jaakko Hänninen vältteli päivän etapilla vaikeuksia ja onnistui siinä hyvin. Kun hän ei kuulu kirimiesten joukkoon, hän tuli maaliin pääjoukossa liikoja yrittämättä. Päivän saldona oli kuitenkin kahden sijoituksen nousu kokonaiskilpailussa ja nuoren kilpailussa. Nyt hän on sijoilla 23 ja 5.

- Tämä oli melko helppo päivä, kun sprintterijoukkueet kontrolloivat etappia. Torstaipäivästä tulee hyvin mielenkiintoinen, kun kokonaiskilpailu sai tiistaina muodon. Tuulta on luvassa myös huomiselle, joten joutuu olemaan tarkkana jo ennen loppunousua, kertoi Jaakko Hänninen

Torstaina ajetaan 162 kilometrin etappi Al Ain - Jebel Hafeet. Etapin viimeinen nousu on sama kuin tiistaina ajetulla etapilla, jolla Jaakko Hänninen oli 22:s.

Lähde: TWD-Länkenin lehdistötiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10