NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliigassa EräViikingit kolmanneksi, LASBin kausi on ohi

26.2.2020 - 23:19:41


EräViikingit varmisti kolmannen sijan Salibandyliigan runkosarjassa. Se kaatoi tänään vieraissa LASB:n 5-4 Mika Moilasen jatkoaikamaalilla. Joukkueiden runkosarjan päätösottelu oli samalla kauden viimeinen LASBille, joka sijoittuu yhdeksänneksi.

Tänään EräViikingit oli vielä viimeisen viisiminuuttisen alkaessa kiinni kaikissa kolmessa pisteessä, mutta LASBin Perttu Koljonen ensin ohjasi takatolpalta kavennuksen ja kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua kiskaisi tasoituksen takayläkulmaan.

Jatkoajalla LASB sai jäähyn ja EräViikingit päätti pelin nopeaan ylivoimaosumaan. Perttu Järvinen syötti viistosti poikittain ja Mika Moilanen pommitti suoralla matalalla jatkolaukauksella illan toisen maalinsa.

Lauantaina ovat vuorossa runkosarjan loput kuusi peliä eli ÅIF–Nokian KrP, SPV–Steelers, Classic–Welhot, Tiikerit–TPS, Oilers–OLS ja Westend Indians–Happee.

Salibandyliigan puolivälierien valintatilaisuus on vuorossa ensi tiistaina klo 10, kun joukkueiden edustajat ovat koolla mediatilaisuudessa Helsingissä.

Lähde: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!