NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Muutaman vuoden takainen NFL:n MVP sai virallisesti potkut - "Olen vapaa ja nälkäinen"

25.3.2020 - 06:10:21


Nyt se on virallista. Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigaseura Carolina Panthers on virallisesti purkanut pelinrakentaja Cam Newtonin sopimuksen.

Newton johdatti Carolinan NFL:n loppuotteluun eli Super Bowliin kaudella 2015 (Super Bowl pelattiin helmikuussa 2016). Hänet valittiin saman kauden päätteeksi NFL:n arvokkammaksi pelaajaksi.

Newton tuli nyt tarpeettomaksi, kun Carolina solmi sopimuksen pelinrakentaja Teddy Bridgewaterin kanssa.

- Newton on äärimmäinen kilpailijaluonne. Tappio sattuu häntä fyyisesti. Hän vei tämän joukkueen tahdollaan voittoon useaan otteeseen. Hänet tullaan aina muistamaan yhtenä tämä seuran historian parhaista pelaajista, Panthersin General Manager Marty Hurney kehui seuran verkkosivuilla.

Carolina oli antanut viime vuosina loukkaantumisista kärsineelle Newtonille luvan etsiä siirtoa toiseen seuraan. Kauppaa ei kuitenkaan syntynyt. Nyt nähdään kuinka suurta kysyntä on vapailla markkinoilla.

- Olen vapaa ja nälkäinen, Newton julisti Instagramissa.

Bridgewater aloitti NFL-uransa Minnesota Vikingsissa 2014. Kahden ensimmäisen kauden jälkeen loukkaantumiset olivat jatkuva vaiva. Vihdoin viime kaudella hän pääsi loistamaan New Orleans Saintsissa tuuratessaan loukkaantunutta supertähteä Drew Breesia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!