NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Legendaarinen Tom Brady monen uuden asian edessä, mutta yksi totuus pätee aina: "Pallo pitää saada jätkille, jotka pystyvät tekemään jotain sen kanssa"

25.3.2020 - 09:00:17


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan kaikken aikojen parhaaksi pelaajaksi sanottu Tom Brady on uuden edessä. Pelinrakentajalegenda jätti New England Patriotsin, jota hän oli edustanut koko kaudella 2000 alkaneen NFL-uransa ajan.

Brady on tottunut menestymään New Englandissa. Hän johdatti Patriotsin kuuteen NFL:n mestaruuteen eli Super Bowlin voitton. Brady on valittu kolme kertaa NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi ja neljä kertaa Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Bradyn uusi seura Tampa Bay Buccaneers on nähty pudotuspeleissä viimeksi kaudella 2007. Lisäksi hän siirtyy uuteen konferenssiin ja uuteen divisioonaan. NFC-konferenssin South-divisioonassa pelaavat Tampa Bayn lisäksi New Orleans Saints, Atlanta Falcons ja Carolina Panthers.

- Se on hyvä divisioona, jossa on todella hyviä pelinrakentajia, hyviä hyökkäyskalustoja, mutta myös todella urheilullisia puolustuskalustoja. Divisioonan voittaminen on aina vaikeaa. Nämä joukkueet tuntevat toisensaa niin hyvin. Minä pelasin (New Englandissa) tätä divisioonaa vastaan vain joka neljäs kausi, joten minun täytyy oppia tuntemaan vastustajien pelaajat ja kuviot, Brady kertoi NFL:n verkkosivuilla.

Bradylla on ainakin nyt käytössään todella väkevät laitahyökkääjät. Tampa Bayn laitahyökkääjistä Chris Godwin sijoittui viime kaudella NFL-tilastoissa koppijaardeissa kolmanneksi ja Mike Evans 13:nneksi.

- Tässä hyökkäyskalustossa on muutamia todella lahjakkaita pelaajia, joilla on ainutlaatuista taitoa. Minun vastuullani on oppia se, mitä he tekevät, heidän kehonkielensä ja se, miten he haluavat asioiden toimivan. Minulle jalkapallo on sitä, että heittää pallon vapaana olevalle miehelle. Pallo pitää saada jätkille, jotka pystyvät tekemään jotain sen kanssa, Brady filosofoi.

Tampa Bay voitti Super Bowlin kaudella 2002 eli tammikuussa 2003.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!