NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Supertähti Tom Brady lyttäsi ”paskamaiset väitteet” ja vakuutteli, ettei kaunoja ole

8.4.2020 - 19:39:23


Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady kehuu legendavalmentaja Bill Belichickiä, vaikka kaksikon yhteistyö tulikin päätökseen.

Brady ja Belichick niittivät pitkään mainetta NFL:n New England Patriotsissa. Ensi kaudeksi Brady siirtyy Tampa Bay Buccaneersin. Hän ei ole pelannut NFL:ää kuin Patriotsissa.

Kiivaimmat skeptikot sanovat, että Bradyn loistava ura on Belichickin ansiota. Brady vastasi tulisesti väitteisiin Howard Sternin isännöimässä radio-ohjelmassa.

- On paskamaista väittää, etten olisi saavuttanut menestystä ilman Belichickiä. Toisaalta tarvitsimme toisiamme. En olisi ehkä saavuttanut niin paljon ilman Belichickiä, mutta ei myöskään Belichick ilman minua, Brady sanoi.

- Nyt oli vaan aika vaihtaa joukkuetta, ei siinä sen ihmeempää. Mitään kaunoja Belichickiä kohtaan ei ole. Patriots on uskomaton organisaatio, sitä ei mikään muuta, Brady naulasi.

Quarterbackina pelaava Tom Brady, 42, voitti Patriotsissa mestaruuden, Super Bowlin, kuusi kertaa. Kuuteen mestaruuteen ei ole pystynyt kukaan muu pelaaja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!