NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Maajoukkuemies jätti Dickenin – ”Luonnollisesti takaisku meille”

20.5.2020 - 19:17:01


Käsipalloseura Dickenin miesten edustusjoukkueen pelaajasopimustilanne on viimeisiä allekirjoituksia vaille valmis. Joukkue lähtee tulevaan kauteen lähestulkoon samalla miehistöllä kuin kesken jääneen viime kauden joukkue.

Robin Granlund vaihtaa maisemia, ja Teemu Hertola päättää erittäin ansiokkaan pelaajauransa, joka on sisältänyt niin Suomen mestaruuksia, Cup-voittoja sekä maaotteluita.

- Meillä on ensi kaudella erittäin vahva joukkue. Nälkää riittää yllin kyllin, etenkin kun kausi päättyi meidän ollessa piikkipaikalla, ja mahdollisuuksia oli mennä päätyyn asti. Robinin lähtö on luonnollisesti takaisku meille, Dicken ilmaisee tiedotteessaan.

Yksi tärkeimmistä ja odotetuimmista sopimusuutisista on Max Granlundin jatkosopimus. Granlundia vietiin viime kaudella milloin mihinkin, mutta nyt on siis varmaa, että maajoukkueenkin tukipilari jatkaa Dickenissä alkavalla kaudella.

- Olen erityisen motivoitunut jatkamaan projektiamme myös ensi kaudella. Joukkueemme on jälleen vahva, vaikka pikkuveli siirtyykin muualle pelaamaan tulevaksi kaudeksi. Odotan kovaa työmoraalia ja tason nostoa syksyksi. Luonnollisesti haluan henkilökohtaisestikin kehittyä kaikilla osa-alueilla myös jatkossa, ja siinä tavoitteessa koen, että Dicken on minulle paras mahdollinen vaihtoehto, Max Granlund kommentoi.

Lähde: Dickenin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!