NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huippulupaus jatkaa Suomen mestarin riveissä

23.5.2020 - 12:13:22


Viime kaudella Superpesiksessä debyyttinsä tehnyt ja Suomen mestaruuden voittanut Elsa Nyman, 16, on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa Jyväskylän Kirittärien kanssa.

”Viime kaudella oli unelmana päästä pelaamaan Superpesistä, tällä kaudella tavoitteena on vakiinnuttaa paikka joukkueessa ja tulevaisuudessa pelata Kirittärien yhdeksikössä. On hienoa päästä kehittymään sellaisten tähtipelaajien kuten vaikkapa Eeva Mäki-Maukola ja Emma Körkkö rinnalla”, Elsa Nyman kertoo tyytyväisenä.

Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen pitää Elsa Nymania erittäin potentiaalisena huippupelaajana.

”Hän on kehittynyt valtavasti urheilijana, lajitaidot ja fysiikka ovat menneet eteenpäin isoin harppauksin. Pelaajana Elsa tulee paremmaksi päivä päivältä ja kokemuksen myötä uskallus tehdä ratkaisuja kasvaa”, Nalle toteaa.

"Pyrimme tekemään pitkäaikaisia pelaajasopimuksia, joilla varmistetaan jatkossakin meillä olevan kilpailukykyisen joukkueen naisten Superpesiksen huipulla. Myös yhteistyökumppanisopimusten osalta olemme pyrkineet ja päässeetkin pitkiin sopimuksiin melko mukavasti viime aikoina”, seurajohtaja Petri Kaijansinkko taustoittaa tyytyväisenä.

Lähde: Kirittärien verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!