NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestaruusliigan seuran joukkue valmis - maajoukkuemies tarttui haaviin

23.5.2020 - 13:21:47


Akaa-Volleyn kolmas lentopallon Mestaruusliigakausi alkaa syksyllä toiveikkaissa merkeissä. Pelaajasopimukset on saatu maaliin hyvissä ajoin koronapandemiasta huolimatta.

Hiljattain joukkue täydentyi toisella passarilla, kun Viron maajoukkueen pelinrakentaja Markkus Keel teki seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

- Akseli Lankinen on nuori ja kehittyvä lentopalloilija. On Akaa-Volleylle vahinko, että Akseli lähti. Mutta enpä usko, että passaritilanne heikkenee ensi kaudelle. Markkus on muutaman vuoden kokeneempi. Hänellä on enemmän kansainvälisiä kovia pelejä takanaan, laski Akaa-Volleyn päävalmentaja Oliver Lüütsepp.

Markkus Keel on itse asiassa paluumuuttaja. Elokuussa 25-vuotta täyttävä lentopalloammattilainen syntyi Rovaniemellä vuonna 1995. Hänen isänsä Avo Keel pelasi Suomessa lähes koko 1990-luvun. Markkuksen syntyessä hän edusti Napapiirin Pallokettuja. Avo Keelin pelipaikka oli niin ikään passari. Hänet valittiin useamman kerran liigan tähdistöön.

Akaa-Volleyn tulevan kauden pelaajarosteri on nyt kasassa. Toisena passarina jatkaa Mikko Kuusela.

- Mikko on koko ajan tehnyt hyvää duunia. Hän on varmasti ensi kaudella jälleen pykälää valmiimpi lentopalloilijana, arvioi Lüütsepp.

Lähde: Mestaruusliigan verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!