FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestaruusliigan seura jatkoi pelaajahankintojaan

2.6.2020 - 11:46:45


Lentopallon naisten Mestaruusliigan LP Viestin kauden 2019-2020 joukkueen palaset alkavat loksahdella paikoilleen, kun seura on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät Iina Andrikopoulou, Anna Syrjälä ja Beth Vinnell.

LP Viestin uusi hakkuri on LP-Vampulassa kaksi edellistä kautta pelannut Iina Andrikopoulou. Hänen sopimuksensa on yksivuotinen. Iina valittiin kaudella 2018-2019 liigan Vuoden läpimurtopelaajaksi ja hänen pistekeskiarvonsa oli 11,9 pistettä/ ottelu. Suomalaisten korvaan eksoottinen sukunimi tulee kreikkalaiselta isältä, vaikka Iina onkin Harjavallasta kotoisin.

- Iina oli keväällä selkeästi meidän ykkösvaihtoehto hakkurin paikalle ja hienoa, että saatiin hänet tänne. Hän on jo muutaman vuoden ollut isossa roolissa liigassa ja tavoitteena on saada Iina eteenpäin ja kohti ulkomaan kenttiä. Fysiikan lisäksi lajipuolella perustason nostaminen korkeammaksi ovat varmasti tärkeimmät kehityskohteet, sanoo päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Kaksi seuraavaa kautta LP Viestin toista liberon paitaa kantaa viime kaudella naisten 1-sarjaa pelannut Anna Syrjälä.

- Annan tulo tuo hyvän kilpailutilanteen liberon paikalle Netan (Netta Laaksonen) kanssa. Meillä on hyvät liberot, joiden molempien suunta on ylöspäin. Anna on erittäin tunnollinen harjoittelija ja uskon, että hän tulee pärjäämään hyvin myös liigatasolla. Anna on kuulunut aina oman ikäluokkansa kärkipelaajiin ja nyt hänen on aika ottaa kovempi haaste vastaan, analysoi Tomi.

LP Viestin kolmas keskipelaaja kaksivuotisella sopimuksella on kanadalainen Beth Vinnell, joka saapuu Saloon elokuun alussa. Lemminkäinen kertoo, että Anna Czakanin ja Nea Haataisen lisäksi keskipelaajaryhmään etsittiin ja löydettiin videoiden perusteella sopiva pelaaja.

- Neuvottelut olivat helpot ja Bethillä oli kova halu tulla joukkueeseen. Uskon, että keskipelaajien kilpailutilanne tulee viemään koko kolmikkoa eteenpäin.

Lähde: LP Viestin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!