NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hallitsevat Suomen mestarit avaavat superpesiskauden Ruudun päälähetyksissä

3.6.2020 - 15:11:20


Ruutu on Superpesiksen kotipesä alkavallakin kaudella.

Naisten Superpesiksen kausi käynnistyy ensimmäisenä palloilun pääsarjana korona-ajan jälkeen 12. kesäkuuta ja miesten Superpesis pääsee vauhtiin 2. heinäkuuta.

Elokuun alkuun mennessä nähdään 26 monikameratuotantona toteutettavaa päälähetystä, joiden lisäksi kaikkia muita otteluita seuraa Fanikamera.

Päälähetykset käynnistyvät heti sarja-avauksista. Kaksi edellistä naisten Suomen mestaruutta vienyt Kirittäret Jyväskylästä saa vastaansa nousijajoukkueen Joensuun Mailan perjantaina 12.6. ja vastaavaan miesten puolella yltänyt Joensuun Maila kohtaa avauskierroksella Tuomas Jussilan tähdittämän Imatran Pallo-Veikot torstaina 2.7.

- Hienoa, että päästään jälleen pelaamaan ja saadaan kausi käyntiin. Tämän kauden valituissa päälähetyksissä tullaan näkemään paljon eri joukkueita ja myös graafinen ilme on kokenut päivitystä. Pidetään turvallisuudesta edelleen huolta, mutta nautitaan samalla kansallispelin kesästä, Nelonen Median vastaava tuottaja Markus Wennäkoski toteaa tiedotteessa.

- Reilu viikko enää, niin päästään pelaamaan ja aloittamaan pesäpallokausi vastuullisuus huomioiden. Samalla on mahtavaa avata kausi hienosti toimivan Ruutu-yhteistyön merkeissä - laadukkaalla, aina vain paremmaksi ja paremmaksi hioutuvalla konseptilla. Lähdetään liikkeelle naisten suosituimman palloilusarjan Superpesiksen huippuotteluilla ja otetaan miehet mukaan heinäkuun alusta. Huikea fiilis, nähdään kentillä ja Ruudussa, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta riemuitsee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!