Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kouvolan Käyrälampi kutsuu beach volley -kiertueen toiseen osakilpailuun ensi viikonloppuna

29.6.2020 - 19:04:25


Beach volleyn SM-kiertueen toinen pysähdyspaikka on ensi viikonloppuna Kouvolan Käyrälammella Kouvolan Lentopallo-57:n järjestämänä. Mukaan on Sastamalan avausosakilpailun tapaan ilmoittautunut mukaan koko maan lajikerma, joten luvassa on todella kovatasoinen tapahtuma.

Miesten sarjaan mukaan ilmoittautui 23 ja naisten sarjaan 17 paria.

Kouvolan turnauksen karsinnat pelataan perjantaina kello 18 ja 19. Miehissä karsintaotteluita on luvassa seitsemän ja naisissa yksi. Lauantaina pelit käynnistyvät pääsarjojen osalta miehillä kello 9 ja naisilla kello 11, viimeisten pelien alkaessa kello 20.

Sunnuntaina puolivälierät pelataan kello 9 (miehet) ja kello 10 naiset. Välierät ovat vuorossa miehillä kello 11 ja 12 sekä naisiila kello 13 ja 14. Turnaus huipentuu miesten finaaliin kello 15 ja naisten finaaliin kello 16.

Naisissa mukana on avausosakilpailun koko kärkitusina yhtä paria lukuunottamatta. Sastamalassa Niina Ahtiainen / Riikka Lehtonen otti osakilpailuvoiton voitettuaan finaalissa toisen maailmankiertuetta aktiivisesti kiertävän parin Taru Lahti-Liukkonen / Anniina Parkkinen.

Myös miesten puolella taso Kouvolassa tulee olemaan jopa Sastamalan kisaa kovempi. Sastamalassa kolmanneksi sijoittuneet Jaakko Keskitalo / Aleksi Kouki ovat nyt mukana eri parien kanssa: Keskitalo saa kaverikseen parin kesän jälkeen kiertueelle palaavan Teppo Pulkkisen ja Kouki esiintyy Kouvolassa Joona Ilomäen kanssa. Sastamalan kahdeksan kärjestä poissa on näin vain Joni ja Niko Toppari.

Kouvolassa nähdään lisäksi Sastamalasta poiketen viime kauden SM-hopeamitalistit Miro ja Marko Määttänen, Tuomo Ikonen tällä kertaa Ville Heiskasen kanssa ja Kasper Pennanen Antti Kemppaisen parina.

Kauden avausosakilpailun finaalissa Suomessa yhdessä tappiottomat Jyrki Nurminen / Santeri Siren kukistivat Jarmo ja Saku Viljamaan. Viime viikonloppuna kotimaan kiertueella nyt tilin 35-1 omaava kaksikko pelasi Viron kiertueen Tallinnan osakilpailussa komeasti pronssille.

Turnauksen villit kortit ,eli pääsy suoraan pääsarjaan rankingin kärkiparien kanssa jäävät tällä kertaa yhteen: naisissa paikallisväriä turnaukseen tuovalle Iita Kejoselle parinsa Ida-Maria Mämmin kanssa.

Kouvolassa pelataan myös lauantaina avoimen kiertueen osakilpailu, jossa mukana on täydet 16 paria miehissä sekä naisissa. Naisten rankingkärjet ovat Mira Järveläinen / Sonja Laitinen ja Maria Laine / Minna Sikiö sekä miehissä Arttur Pennanen / Valtter Pennanen ja Otto Keinonen / Aleksi Oksanen.

Avoimella kiertueella pelataan lauantaina myös miesten osalta Kalajoella ja sunnuntaina naisten osalta.

Kouvolan naisten turnauksen ohjelma

https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=N2&ohjelma=1

Kouvolan miesten turnauksen ohjelma

https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=M2&ohjelma=1

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!