Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tähän on tultu: Suomesta sarjaviitonen Mestarien liigaan

13.7.2020 - 17:13:13


Naisten lentopallon Mestarien liigassa Suomella on yksi paikka lohkovaiheeseen, ja se paikka on LP Viestin, kertoo Lentopalloliitto.

Päätös on todennäköisesti päätös sekasotkulle. Viime kauden joukkueista peräti kolme parasta sivuuttivat mahdollisuutensa lähteä Mestarien liigaan. Paikka olisi kelvannut sen sijaan LP-Vampulalle, joka sijoittui runkosarjassa neljänneksi. Joukkue kuitenkin sysättiin syrjään, ja sarjaviitonen LP Viesti sai paikan.

Euroopan Lentopalloliitto CEV on tehnyt pieniä muutoksia tulevan kauden lentopallon Mestarien liigan osallistumissääntöihin. Sen nojalla VaLePa Sastamala Tampereella on mahdollisuus osallistua miesten Mestarien liigaan. Seura on päättänyt hakea paikkaa.

Rankingin mukaisen paikan miesten Mestarien liigaan ottaa Hurrikaani-Loimaa. Hurrikaani sekä VaLePa aloittavat Mestarien liigan kierroksilta 1-3 eli käytännössä karsinnoista.

Naisten Mestarien liigan ensimmäinen varsinainen vaihe, alkulohkot, käynnistyy 10. marraskuuta ja miesten viikkoa myöhemmin.

Lähde: Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!