Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurrikaani-Loimaa kieltäytyy Euroopan parhaasta seurajoukkuekisasta

30.7.2020 - 22:23:16


Hurrikaani-Loimaa ei käytä mahdollisuuttaan lähteä lentopallon Mestarien liigaan syksyllä alkavalla kaudella. Syy on koronaviruspandemian aiheuttama epävarmuus.

- Hurrikaanin vastustajaksi tulisi jossain vaiheessa seura maasta, johon Suomesta ja Suomeen on viranomaisten asettamia matkustusrajoituksia. CEV:n (Euroopan lentopalloliitto) taholta tällaiseen mahdolliseen tilanteeseen ei saatu riittäviä selvityksiä, Hurrikaani kertoo verkkosivuillaan (www.hurrikaani.fi).

- Hurrikaanin hallitus katsoi, että joukkueen jäsenten ja seurayhteisön terveyttä ei voida vaarantaa. Hurrikaani-Loimaa ja Jankko lentopallo keskittyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisia Mestaruusliigan otteluita joukkueiden ja yleisön kannalta.

Mestaruusliigan viime kauden runkosarjan parhaana joukkueena Hurrikaani olisi päässyt Mestarien liigan alkukierroksille eli käytännössä karsintoihin. Ensimmäiseen varsinaiseen vaiheeseen, alkulohkoihin, pääsee 20 joukkuetta.

Lentopallon naisten Mestarien liigaan on Suomesta lähdössä salolainen LP Viesti. Mestarien liiga on Euroopan tärkein seurajoukkuekilpailu.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!