Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen golfasi ”asiallisen kierroksen”, nousi top kymppiin

30.7.2020 - 23:25:28


Mikko Korhonen jakaa kahdeksatta sijaa golfin Euroopan kiertueen Hero Open -kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Korhonen teki ensimmäisellä kierroksella tuloksen 67 (-5).

Kierroksellaan kokenut suomalainen teki kaikkiaan seitsemän birdieä ja kaksi bogia. Erityisesti par-viitosilla Korhonen oli terävä viimeistellen birdien kaikille neljälle par 5 -reiälle.

Tilastojen valossa Korhosen lyöntipeli oli teräksisen tarkkaa. Lähestymiset hän löi viheriölle 83 % ja avaukset väylälle 71 % tarkkuudella.

”Asiallinen kierros tänään. Etuysi oli tosi hyvää menoa, vähän lopahti puolenvälin tienoilla, mutta onneksi lopetus oli hyvä. Ei pysynyt ajatus kirkkaana koko päivää, vaan vähän mieli seilasi takaysillä. Loppuun sain parempaa fokusta. Kiva oli pelata ja pallo lensi pitkälle tänään. Greenit vähän pomppi lopussa, pientä pintapehmeyttä niissä. Löin tosi hyvin tiiltä ja käytin par-vitoset hyvin”, Korhonen kommentoi tiedotteessaan.

Kisan kärjessä on Espanjan Sebastian Garcia Rodriguez tuloksella -10. Espanjalaisilla on kisassa kolmoisjohto, sillä Pablo Larrazabal ja Miguel Angel Jimenez ovat tuloksessa -8.

Kalle Samooja jakaa sijaa 19 tuloksella -4 ja Tapio Pulkkanen sijaa 42 tuloksella -2.

Korhonen käynnistää kisan toisen kierroksen perjantaina kello 10.55 Suomen aikaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!