Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen ja Ruotsin väliset maaottelut on peruttu naisten salibandyssa

31.7.2020 - 15:02:42


Suomen ja Ruotsin naisten ja alle 19-vuotiaiden naisten maajoukkueet eivät kohtaa maaotteluissa Eerikkilässä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Syynä tapahtuman peruuntumiselle on edelleen vallitseva koronatilanne.

Alun perin maiden naisten ja U19 naisten maajoukkueiden kesken oli suunniteltu 5.-6.9. neljän maaottelun kimara, jonka lauantaiset kohtaamiset olisi pelattu Huittisten Tahto Areenalla ja sunnuntaina uusinnat Eerikkilän urheiluopiston suojissa.

Koronatilanteen vuoksi kesäkuun puolivälissä tapahtuman Huittisten osuus peruttiin, mutta takaporttina heinäkuun loppuun saakka pidettiin vielä mahdollisuutta viedä tapahtuma läpi kokonaisuudessaan Eerikkilässä naisten maaotteluiden osalta.

- Nyt on varmistunut, että Ruotsi ei ole tulossa syyskuussa Suomeen, joten maaottelutapahtuma on peruttu. Peruutuspäätöksessä on otettu huomioon vallitseva koronatilanne sekä molempien maiden viranomaisten ohjeistukset, joiden perusteella päätös tapahtuman perumisesta tehtiin yhteisymmärryksessä, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kertoo liiton verkkosivuilla.

U19 Suomi-Ruotsi-maaottelut peruttiin jo maaliskuun loppupuolella, kun IFF siirsi toukokuulle 2020 kaavaillut ikäluokan MM-kisat samalle syyskuun viikonlopulle. Lopulta IFF siirsi U19 MM-kisat toukokuulle 2021.

Kyseiseen syyskuun ajankohtaan järjestetään korvaavat maajoukkueleirit naisille ja U19 naisille. Tarkemmin näistä kerromme myöhemmin.

Suomen naisten ja U19 naisten maajoukkueet ovat tällä viikolla olleet koolla leirillä Eerikkilässä.

Lähde: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!