Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallon maajoukkuevalmentaja Tapio Kangasniemi: ”Positiivisella mielellä eteenpäin tietysti”

31.7.2020 - 19:24:13


Kolmas Viron ja Suomen naisten lentopallomaajoukkueiden kohtaaminen oli edellisten tapaan todella tiukka, vaikka kotijoukkue nappasikin Paidessa voiton suoraan kolmessa erässä. Kaikki erät päättyivät virolaisille kahden pisteen erotuksella: 3-0 (25-23, 26-24, 26-24).

Suomen avauskokoonpanona nähtiin tällä kertaa Kaisa Alanko, Piia Korhonen, Viivi Pyhäjärvi, Suvi Kokkonen, Michaela Madsen, Daniela Öhman ja Tiiamari Sievänen (lib.).

Maajoukkuedebytantti Viivi Pyhäjärvi pelasi mainion pelin ollen Suomen tehokkain hyökkääjä. Eniten pisteitä teki Piia Korhonen, 12.

Päävalmentaja Tapio Kangasniemi kuvaili ottelua tiukaksi väännöksi.

- Tällä kertaa kaikki erät kääntyi Virolle. Pelin alusta etsimme vähän aikaa oikeata aggressiivisuustasoa hyökkäämisessä, se löytyi lopulta hiukan liian myöhään vasta toisen erän lopulla. Viro on inhottava vastustaja, joka pystyy pelaamaan tehokkaasti huonon vastaanotonkin jälkeen, kommentoi Kangasniemi.

- Meillä näkyi täällä peleissä se, että yhteinen valmistautumisaika on ollut lyhyt. Pelityyli meillä on sillä tavalla herkkä, että jos yhteydet ei pelaa kaikilla osa-alueilla, niin peli muodostuu usein vuoristoratamaiseksi selviytymistaisteluksi.

Viro ja Suomi kohtasivat kolme kertaa. Voitot menivät etelänaapurille 2-1.

- Erittän hyvä, että nämä pelit kuitenkin saatiin tähän väliin. Tammikuu tulee EM-karsintoineen kuitenkin nopeasti ja pitkää valmistautumista ei silloinkaan tule olemaan. Toisaalta pelaajilla on kuitenkin monta kuukautta aikaa kehittyä, joten positiivisella mielellä eteenpäin tietysti!

Viro kohdattiin nyt 51:n kerran. Voitto on näistä otteluista tullut Suomelle 28. Lähde: Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!