Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL:n supertähdelle mätkäistiin puolen kauden pelikielto - "Odotan innolla uusia alkuja"

1.8.2020 - 07:45:07


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liiga on mätkäissyt laitahyökkääjä Antonio Brownille kahdeksan ottelun mittaisen pelikiellon. NFL:n runkosarja on 16 ottelun mittainen, joten panna kestää puoli kautta.

Brown on sählännyt kentän ulkopuolella turhankin tiheästi. Häntä tutkitaan parhaillaan seksuaalisesta häirinnästä. Brown on myös syyllistynyt ryöstöön ja pahoinpitelyyn.

Brown ei aio valittaa pelikiellostaan. Hänellä ei ole tällä hetkellä sopimusta minkään seuran kanssa, mutta supertähti haluaa jatkaa uraansa.

- Odotan innolla uusia alkuja. Haluan olla paras versio itsestäni kentällä ja sen ulkopuolella. Teen parhaani ollakseni loistava joukkuekaveri, Brown kirjoitti Instagramissa.

Brown on ollut urallaan kahdesti NFL:n ykkönen koppijaardeissa. Hän teki NFL:ssä eniten touchdowneja kaksi vuotta sitten.

Brown pelasi viimeksi NFL:ssä New England Patriotsin riveissä syksyllä 2019. Se kokemus jäi vain yhden ottelun mittaiseksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!