NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Beach volleyn SM-kiertue jatkuu Hietsu Openilla viikonloppuna

3.8.2020 - 21:02:30


Kotimaisen beach volleyn SM-kiertueen viimeinen osakilpailu ennen reilun viikon kuluttua pelattavaa Tampereen SM-finaaliturnausta kisataan lajin suomalaisessa ”Mekassa” Helsingissä, Suomen suosituimmalla uimarannalla Hietaniemessä eli tuttavallisemmin Hietsussa, perjantaista sunnuntaihin 7.-9. elokuuta.

Hietsun SM-osakilpailua pystyy seuraamaan suorina lähetyksinä monikameratuotannolla ISTV ja Ruutu+ -palveluiden kautta-.

Ratkottavana on vielä useita paikkoja Tampereen SM-finaaliturnaukseen, johon mukaan pääsee rankingin kahdeksan parasta paria naisissa sekä miehissä.

Turnausviikonloppu on Suomen suurimman biitsiseuran Hietsu Beach Volleyn vuoden päätapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy koko viikonlopun.

Helsingin miesten sarjaan mukaan ilmoittautui kesän ennätys 33 ja naisten sarjaan 24 paria.

Miesten osakilpailu tullaan pelaamaan uudella kaaviolla, 24 joukkueen "modified pool playlla". Osakilpailun pääkaavioon pääsee suoraan 16 joukkuetta. Karsinnoista kahdeksan paria pääsee mukaan pääsarjan kaavioon. Naisten osakilpailu pelataan jo aiemmista osakilpailuista tutulla kahden tappion kaaviolla 16 parin kesken.

Molempien sarjojen karsintapelit pelataan perjantaina iltapäivällä . Naisten pääsarja alkaa perjantaina 19 ja miesten pääkaavio lauantaina kello 9.

Nurminen / Siren saavat kovia haastajia ulkomailta asti

Jyrki Nurminen / Santeri Siren ovat jatkaneet tänäkin kesänä kiertueen dominointia. Team TMR Investillä on turnausvoittoja nyt alla ennätyksellisesti kymmenen perättäistä ja pelejä he ovat hävinneet vain yhden (45-1). Perättäisiä otteluvoittoja on nyt 36.

Suomen ykköspari saa Hietsuun astetta kovempia haastajia, kun turnaukseen saapuu vierailijoita sekä Virosta että Liettuasta. Viron ykköspari Kusti Nõlvak / Mart Tiisaar on kansainvälisessä rankingissa sijalla 37, Suomen Nurminen/Sirénin majaillessa sijalla 65. Toinen baltialaispari, Liettuan Robert Juchnevic / Arturo Vasiljev on maailmanrankingissa sijalla 129. Lisäksi mukaan on ilmoittautunut kolme muutakin virolaisparia.

Kotimaisista pareista ”kuumimmat” haastajat ovat Team Härkönen Sterkman eli Pyry Topio / Pekka Piippo, Team Huawei Jaakko Keskitalo / Teppo Pulkkinen, Team Stallhagen Vili Topio / Verneri Vetriö, Jarmo ja Saku Viljamaa.

Saadaanko naisten maajoukkuekvartetin dominointiin kiilaa?

Naisissa turnausvoitot on jaettu tänä kesänä maajoukkuekvartetin Niina Ahtiaisen, Riikka Lehtosen, Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen välillä. Nyt palataan Vantaan kisan poikkeuksen jälkeen taas heidän osalta ”normaalipareihin” eli Ahtiainen / Lehtonen ja Lahti-Liukkonen / Parkkinen.

Kovimmat haastajat kärkipareille ovat kaikkien kauden aiempien kiertueen osakilpailujen pronssimitalistit Anna Rantala / Ida Sinisalo sekä Vantaalla pronssiputken finaalipaikallaan katkaisseet Vilhelmiina Prihti / Aliisa Vuorinen. Käytännössä kaikki kiertueen parhaat parit ovat ilmoittautuneet mukaan turnaukseen.

Ulkolaisväriä tuovat naisten turnaukseen kolme virolaisparia sekä Jaana Häkkisen parina pelaava saksalainen Silke Schriverhoff. Jälkimmäinen kaksikko on jopa kertaalleen ollut kiertueella finaalissa, 2018 Salossa.

Villi kortti on turnaukseen myönnetty pääsarjaan naisissa nuorille lupauksille Linnea Hautala / Sofia Mäkitalo, jotka ovat sijoittuneet kauden aiemmissa osakilpailussa sijoille 7., 9. ja 13.

Lähde: Tiedote. Kuva: Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57