Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ylivoimainen esitys - Bryson DeChambeau juhli US Openissa: "Mahtavaa mutta epätodellista"

21.9.2020 - 05:00:08


Bryson DeChambeau juhlii ensimmäistä golfin major-titteliään. Juuri 27 vuotta täyttänyt yhdysvaltalainen voitti US Openin sunnuntaina.

DeChambeau oli sunnuntain ainoa pelaaja, joka kiersi New York Cityn liepeillä sijaitsevan Winged Foot -kentän alle ihannetuloksen (67, -3). Hän päätyi yhteistulokseen -6.

- Epätodellista. Tämä kuulostaa mahtavalta, mutta epätodelliselta. Tämä on yksi niistä asioista, joita ei oikeasti tajua. Tajuan tämän vasta myöhemmin illalla, DeChambeau intoili US Openin verkkosivuilla.

DeChambeaun voitto oli ylivoimainen. Kakkoseksi sijoittunut USA:n Matthew Wolff (par) hävisi kuusi lyöntiä. Wolff oli johtanut kilpailua ennen päätöspäivää.

- Minä tein sen. Pelasin tämän kauniisti vaikka kenttä oli tehty vaikeaksi. Puttaamiseni oli moitteetonta tänään. Minun vauhtikonrollini oli loistavaa, DeCahmbeau hehkutti.

Kolmanneksi sijoittui Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen (+2). Neljäs oli USA:n Harris English (+3) ja viides USA:n Xander Schauffele (+4). USA:n Dustin Johnson (+5) ja Will Zalatoris (+5) jakoivat kuudennen sijan.

Kauden kolmas ja samalla viimeinen major-kilpailu, Masters pelataan marraskuussa. The Open Championship (British Open) jäi tältä vuodelta väliin koronapandemian takia.

Ensi vuonna palataan näillä näkymin normaaliin kaavaan eli majoreiden järjestys on Masters (huhtikuu), PGA Championship (toukokuu), US Open (kesääkuu) ja The Open Champiobnship (heinäkuu).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!