Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kevyttä savolaiskuittia: ”Ei Lelu Ojansivulla korvien välissä mitään liiku”

27.9.2020 - 10:36:08


Savo Volley on koonnut jälleen korkeatasoisen joukkueen lentopallon Mestaruusliigaan, mutta tilaa riittää huumorillekin.

Fuusioseuralla on alkamassa kolmas liigakausi. Savo Volley on herättänyt huomiota miehistöllään, johon kuuluu kaikkea kokeneista tähtipelaajista aina tulevaisuuden nimiin. Keskitorjuja Severi Savonsalmi, 20, heittää kevyttä läppää Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivusta ja Antti Siltalasta.

– Tuntuu, että junnut ovat joukkueessa aikuismaisempia kuin vanhukset. Eihän Lelulla ja muilla korvien välissä mitään liiku. Tasoitetaan toisiamme hyvin, Savonsalmi veisteli torstaina liigan avaustilaisuudessa.

Puheillaan Savonsalmi siirtää savolaiseen tyyliin vastuun kuulijalle, mutta ovat kaverin peliesityksetkin väkeviä. Nuorten maajoukkueesta tuttu 207-senttinen keskitorjuja kolkuttelee jo A-maajoukkueen portteja.

– Hyvä kausi on alla, sillä tavalla on helpompi lähteä uuteen. Viime kausi antoi itseluottamusta, ja nyt tietää vähän, miten hommat menevät. Ihan hyvä fiilis. Aina kauteen lähteminen on mukavaa, ei sen suhteen ole ollut ongelmaa ikinä, jutteli Savonsalmi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!