Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Ei ole ensimmäinen kerta” – baseballtähti tuuletti ratkaisua, olkapää meni sijoiltaan

19.10.2020 - 10:32:29


Cody Bellinger nousi sankariksi baseballin MLB:ssä sunnuntaina. Hän ratkaisi ottelun home runilla (kunnarilla) seitsemännessä vuoroparissa ja vei joukkueensa Los Angeles Dodgersin finaalisarja World Seriesiin.

Ratkaissutta home runia seurasi erikoinen tapahtumasarja. Bellinger tuuletti joukkuetovereidensa kanssa niin villisti, että häneltä meni olkapää sijoiltaan.

- Ei ole ensimmäinen kerta, kun se tapahtui. Piti vaan äkkiä juosta huoltajan huoneeseen, missä olkapää naksautettiin nopeasti takaisin paikalleen. Onneksi se onnistui, ja pystyin pelaamaan riittävän hyvää puolustuspeliä ottelun loppuun, Bellinger kertasi ESPN:lle.

Dodgers varmisti paikan finaaleihin kaadettuaan Atlanta Bravesin voitoin 4-3 National Leaguen loppuottelusarjassa. Dodgers on vakiovierailija World Seriesissä. Joukkue on esiintynyt finaaleissa kolmesti neljän viime vuoden aikana. Viimeisin mestaruus on tosin vuodelta 1988.

Tampa Bay Rays oli varmistanut World Series -paikan jo aiemmin. American Leaguen finaaleissa se kukisti Houston Astrosin voitoin 4-3. Baseballin World Series 2020 käynnistyy Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!