Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigaseuraa syytettiin pelaajan heitteillejätöstä

24.10.2020 - 10:03:00


Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Karelian Hurmos tähdentää toimineensa asianmukaisesti äskettäisessä pelaajakohussa.

Hurmos ja australialainen hakkuri Apech Pac purkivat välisensä sopimuksen 10. lokakuuta. Lupaava urheilija oli hankittu Hurmokseen toukokuussa.

Mestaruusliigassa Pac ei täyttänyt odotuksia. Kun tieto sopimuksen purkamisesta tuli ilmi, alkoivat puheet tilanteen asiattomasta hoitamisesta.

– Seura ei hyväksy asiasta liikkuvia perättömiä huhuja pelaajan heitteillejätöstä tai epäedulliseen tilanteeseen saattamisesta, Hurmos ilmaisi tiedotteessaan.

– Pelaajalle on tarjottu vallitsevassa matkustustilanteessa majoitus odotusajaksi, ruokaetu sopimuksen edellyttämällä tavalla sekä matkustamiseen tarvittavat matkaliput turvallisen kotiinpaluun mahdollistamiseksi. Näistä pelaaja on itse kieltäytynyt managerinsa ohjeistamana.

Hurmoksen mukaan asiaa on selvitetty hyvässä hengessä. Joensuulaisen seuran toiminnan suurimpia tavoitteita on pelaajien hyvinvoinnin kehittäminen. Pacia oli kehotettu lähtönsä jälkeen ottamaan yhteyttä seuraan, mikäli hän missään tilanteessa kokee tarvitsevansa tukea tai apua.

– Karelian Hurmos pahoittelee asiasta väärinkäsitysten vuoksi noussutta kohua ja kääntää katseensa parhaillaan käynnissä olevaan kauteen, Hurmos linjaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!