Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

KaDy palaa pitkältä ottelutauolta kahdella kotiottelulla

27.11.2020 - 16:28:46


Kampuksen Dynamo palaa parketille peräti viiden viikon tauolta kotituplan merkeissä. Edellisen kerran punamusta otteli 25.10., jolloin PJK kaatui Monnarin Ässä-areenalla lukemin 7–2. Pitkä tauko johtuu maajoukkueen MM-karsinnasta Serbiassa ja koronatoimenpiteenä tehdyistä ottelusiirroista.

Tositoimiin palataan nyt rytinällä, kun viikonloppuvieraaksi saapuvat Mad Max Valkeakoskelta ja PP-70 Tampereelta.

Sarjakärki FC Kemi on tällä välin venyttänyt joukkueiden välille jo kymmenen pisteen kaulan. Kemiläisten ollessa vuorostaan pakotetulla levolla on KaDylla mahdollisuus nousta kuudessa päivässä vain pisteen päähän. KaDyn mestarivalmentaja Vasko Vujovic odottaa innolla paluuta tositoimiin:

- Tauko todellakin venähti, ja tunne on poikkeuksellinen. Otteluista tulee äärimmäisen vaikeita, sillä maajoukkuepelaajamme ovat vasta aloittamassa harjoittelua karanteenin jälkeen. Muilla pelaajilla on nyt mahdollisuus näyttää, mitä olemme tehneet viimeisen 20 päivän aikana. He tulevat olemaan suuressa roolissa. Luotamme kaikkiin pelaajiimme ja lähdemme tavoittelemaan voittoa viikonlopun otteluista.

KaDyn valmistautuminen viikonlopun koitoksiin on ollut kaikkea muuta kuin ihanteellinen: maajoukkueen matkassa Serbiassa olleet Nippe Laitinen, Jukka Kytölä, Mikko Kytölä, Lassi Lintula ja Tero Intala ovat vasta palanneet treenivahvuuteen karanteenijakson jäljiltä. Valmentaja Vujovicin mukaan muille pelaajille onkin nyt tarjolla suurta roolia.

Lähde: KaDyn tiedote. Kuva: Bubi Tuomaala


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!