Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Suomen Purjehdus ja Veneily ry jatkaa tutussa komennossa

28.11.2020 - 15:03:20


Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) syysliittokokous pidettiin lauantaina 28. marraskuuta. Kokouksessa liittohallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2022 valittiin Jan Jansson, joka on toiminut tehtävässä vuodesta 2019 alkaen. Jansson on Kuopion Pursiseuran ja Gamlakarleby Segelföreningin jäsen.

- Tämä vuosi on ollut meille kaikille haastava. Suomen puhtaassa luonnossa liikkuminen on entistä tärkeämpää ja tämä on näkynyt hienosti vireänä veneilynä sekä kasvaneina harrastajamäärinä, Jan Jansson kertoo.

Kokouksessa vahvistettiin yhdistyksen sääntömuutokset, itsenäisen kurinpitolautakunnan muodostaminen ja uudet päivitetyt kurinpitomääräykset. Nämä ovat osa tänä vuonna SPV:ssä laadittua laajaa Veneilyn vastuullisuusohjelmaa.

- Veneilyn lisääntynyt suosio tarkoittaa, että myös vastuullisuuden merkitys veneilytoiminnassa entisestään kasvaa. Ensi vuonna käynnistämme ohjelman jalkautuksen. Tavoitteitamme ovat ympäristöystävällisyyden, veneilyturvallisuuden, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden sekä puhtaan urheilun edistäminen, Jansson toteaa.

Suomen Purjehtijaliitto ja Suomen Veneilyliitto yhdistyivät tammikuussa 2011. SPV viettää kymmenvuotisjuhlaansa Suomen ympäri kaartavalla Seuramatkalla-kiertueella, jonka ideana on tukea seuroja jäsenhankinnassa, koulutuksessa ja toiminnan kehittämisessä.

- Odotan innolla Seuramatkalla-kiertuettamme. Seurojen jäsenten kohtaaminen on meille arvokas tilaisuus syventää yhteistyötämme ja parantaa SPV:n seuroille tarjoamaa palvelua. Tuotamme ensi vuonna myös Aloita veneily -paketin, jonka avulla haluamme helpottaa harrastuksen aloittamista ja auttaa seuroja jäsenhankinnassaan, kertoo SPV:n toiminnanjohtaja Jan Thorström.

SPV:n hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Mikael Still ja hallituksen jäseninä Erik Wallin, Jukka Toivakka, Pia Grönblom ja Marcus Blomquist. Erovuorossa olleista jatkoon valittiin Katja Rytkönen, Jyrki Santaholma, Peter Remahl ja Sami Seliö sekä uutena jäsenenä Ville Valtonen.

Kokouksessa vahvistettiin lisäksi SPV:n pitkän tähtäimen strategia sekä vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja budjetti.

Lähde: Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedote
Kuva: Pepe Korteniemi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!