Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Miesten Futsal-Liiga: torstaina odotettu Keski-Suomen derby JoSePa – KaDy

2.12.2020 - 16:05:57


Kampuksen Dynamo palaa tuplakotiviikonlopun jälkeen tositoimiin jo torstaina, jolloin suuntana on nelostie ja eteläinen Keski-Suomi. Kolmatta kauttaan liigassa pelaava paikallisvastustaja JoSePa on kotihallissaan Joutsassa valmiina haastamaan Dynamon Keski-Suomen derbyssä. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille vallitsevan koronavirustilanteen ja viranomaismääräysten seurauksena.

KaDyn alkukautta ovat leimanneet koronaviruksesta johtuvat ottelusiirrot (3 kpl) ja useiden pelaajien lyhyet ja pidemmät poissaolot. Repaleinen rosteri on kuitenkin kestänyt iskut hyvin; kuuden selkeän voiton lisäksi on tullut kaksi äärimmäisen niukkaa tappiota 3–4-numeroin liigan kärkijoukkueille (FC Kemi, Mad Max) kotiluolassa Ässä-Areenalla. Nuokin kaksi ottelua olivat ympäripyöreitä kamppailuja, joissa molemmilla oli hetkensä ja jotka olisivat voineet päättyä toisinkin. Ennakoiduista päävastustajista erityisesti Akaan ja GFT:n kohtaamiset tulevat määrittelemään runkosarjan voimasuhteita.

Suuressa roolissa on ollut avausnelikko Mikko Kytölä – Jukka Kytölä – Tero Intala – Lassi Lintula, joka on urakoinut myös syksyn maajoukkuetapahtumat mm-karsintoineen. KaDyn apuvalmentaja Jesse Kalliokoski pelasi JoSePassa kauden 2018–19, kunnes palasi KaDyyn kesällä 2019 valmentajan roolissa.

– JoSePa on nälkäinen ja yllätysvalmis joukkue; meille ei ole tiedossa helppoa visiittiä. He haluavat ilman muuta joku kerta yllättää paikallisvastustajan ja hallitsevan mestarin. Esimerkiksi Jari Kotimäki ja Benno Hanslian pystyvät 1 vs. 1 -haastoilla luomaan vaarallisia tilanteita. Joonas Manzo on ollut heille erinomainen täsmähankinta SoVosta ja viimeistellyt liki puolet heidän maaleistaan. Kosusen veljekset pitävät pakkaa kasassa, samoin pallovarma Tarkko Savela, joka muistetaan myös KaDysta takavuosilta, Kalliokoski jäsentää Kampuksen Dynamon tiedotteessa.

Kuva: Bubi Tuomaala


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!