Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Uskomatonta! Tom Brady jo 10. kerran urallaan Super Bowliin

25.01.2021 - 1:25:00


Amerikkalaisen jalkapalloliiga NFL:n legendan Tom Bradyn tähti ei himmene. Bradya piti moni jo entisenä pelinrakentajana, kun hän yllätti viime kesänä ja siirtyi täksi kaudeksi Tampa Bay Buccaneersiin. Sitä ennen hän oli edustanut koko uransa New England Patriotsia.

Brady näytti kuitenkin jälleen kerran mahtinsa ja eteni sunnuntaina jo uransa 10. kerran NFL:n loppuotteluun eli Super Bowliin.

Tampa Bay Buccaneers kaatoi sunnuntain NFC:n loppuottelussa Green Bay Packersin lukemin 31-26.

Brady, 43, heitti ottelussa 280 jaardia, kolme touchdownia sekä kolme syötönkatkoa. NFL:n tämän kauden paras pelinrakentaja Aaron Rodgers heitti Bradya enemmän jaardeja, mutta hänenkin syöttönsä katkaistiin kolme kertaa.

Green Bay pelasi lähes täydellisen kauden, mutta seinä nousi viime hetkellä vastaan. Tampa Bay teki yllätyksen toisensa perään pudotuspeleissä ja pääsee nyt tavoittelemaan Super Bowlin voittoa.

Brady on voittanut urallaan Super Bowlin jo kuusi kertaa. Hänet on valittu loppuottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi neljä kertaa.

Parin viikon päästä tehdään myös historiaa, sillä Tampa Bay on historian ensimmäinen joukkue, joka pääsee pelaamaan Super Bowlin omalla kotistadionillaan. Tampa Bay saa vastaansa joko hallitsevan mestarin Kansas City Chiefsin tai Buffalo Billsin.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!