Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Maailmanmestari Ganna nopein UAE Tourin aika-ajoetapilla – Pogacar nousi johtoon

22.02.2021 - 15:58:00


Aika-ajon maailmanmestari, italialainen Filippo Ganna osoitti, että hänen kuntonsa kelloa vastaan ajettaessa on edelleen kovalla tasolla. Hän ajoi lähes 56 kilometrin keskituntinopeudella UAE Tourin 13 kilometrin aika-ajoetapin voittoon 14 sekunnin erolla sveitsiläiseen Stefan Bisseggeriin. Kolmas oli tanskalainen Mikkel Bjerg (+21 sekuntia) ja neljäs slovenialainen Tadej Pogacar (+24 sekuntia). Pogacar nousi kokonaiskilpailun johtoon.

Koronavirus vaikutti myös tämänvuotiseen UAE Touriin. Ensimmäisen etapin voittaneen hollantilaisen Mathieu van der Poelin Alpecin-Fenix -joukkueen henkilökuntaan kuuluva antoi sunnuntain etapin jälkeen positiivisen koronanäytteen. Tämä tarkoitti sitä, että koko joukkue joutui vetäytymään kilpailusta.

Jaakko Hänninen ei odottanut liikoja päivän etapilta. Joukkueen pyörämerkin vaihto on aiheuttanut sen, että aika-ajoharjoitukset ovat jääneet vähiin. Hän oli 124:s jääden voittaja Gannalle reilun kaksi minuuttia.

- Olin tänään kolmatta kertaa aika-ajopyörän päällä, joten päivän aika-ajo meni tuntumaa hakiessa. Vielä on tekemistä tuleviin kilpailuihin, mutta jo treenikilometrit aika-ajopyörän päällä auttavat asiaa. Seuraavalla etapilla pääse näkemään, miten jalat toimivat nousussa, tuumi Jaakko Hänninen TWD-Länkenin lehdistötiedoteessa.

UAE Tourin kolmas 166 kilometrin etappi päättyy reilun 10 kilometrin nousuun Emiraattien korkeimmalle huipulle Jebel Hafeetiin. Vuosi sitten Jaakko Hänninen oli vastaavalla etapilla 22:s.

Lähde: TWD-Länkenin lehdistötiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!