Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Merkityksettömästä ottelusta kehkeytyi kaikkea muuta kuin mieto läpsyttely - kuumia tunteita ja parranpärinää

25.02.2021 - 21:40:00


Lentopallon Mestaruusliigassa torstaina pelatusta, sarjasijoitusten kannalta merkityksettömästä ottelusta Savo Volleyn ja Ettan välillä ei todellakaan tullut mikään mieto läpsyttely.

Tunteet kuumenivat niin tiukoissa palloissa kuin erotuomariratkaisujen jälkeisissä parranpärinöissä.

Toinen erä liukui vieraille, kun kotijoukkue sekoitti hetkiseksi keskittymisensä tuomareiden kanssa väitellessä, mutta viimeistään viimeinen neljäs erä osoitti joukkueiden välisen tasoeron.

Etta johti neljättä erää parhaimmillaan 6-14, mutta Savo Volley tuli takaa rinnalle ja ohi.

Ottelu kirjattiin kotivoitoksi numeroin 3-1 (25-20, 23-25, 25-14, 25-23). Tappioerä oli ensimmäinen ja ainoa Savo Volleyn runkosarjan kotiotteluissa.

Savo Volleyn kokoonpanossa nähtiin uudistuksia. Kapteeni Antti Siltalan vuoro oli potea flunssaa - hän ei ollut joukkueen mukana. Hänet korvasi Ivanovin perheen nuorin vesa Ilja. Fedorin pikkuveljeä ei kuitenkaan nähty suoraan Siltalan pelipaikalla, vaan hän korvasi muutamaan otteeseen Olli Saarenmaan hakkurina. Ja hienosti korvasikin.

Nuoren miehen meriitteihin laskettiin neljä ässää, vain yksi hyökkäysvirhe ja tehot 12/+11. Lukemat ovat melkoiset, kun peliaikaa ei lopulta hirveän paljon tullut.

Toinen nuori mies Niklas Breilin oli myös huikeassa vedossa. Vastaanotot nousivat 77 prosentin teholla, mikä on sekin vähintään erinomainen luku, mutta kun joukkue noukkii neljään erään 71 puolustuspalloa takaisin pelattavaksi, voidaan Breilinille nostaa hattua.

Myös valmentajat nostivat nuoret pelaajat esille omissa kommenteissaan.

- Minua ilahduttaa suuresti, että löytyy tällaisia nuoria suomalaisia pelaajia paikkaamaan tarvittaessa kokeneempia, kehui Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen nosti esiin Ivanovin ja Breilinin lisäksi Markuss Cielavsin, joka pelasi Siltalan paikalla koko ottelun.

- Meillä on tarkoitus voittaa, pelattiin millä kokoonpanolla hyvänsä. Iljan panos oli merkittävä, mutta Markuksen peliin olen erityisen tyytyväinen. Peli ei ollut meiltä hyvä, mutta se, että pystyimme vielä tuon viimeisen erän kääntämään voitoksi, osoitti, että virtaa ja taistelutahtoa riitti.

Savo Volley matkustaa jo perjantaina kohti pohjoista, kun viimeisessä runkosarjan ottelussa kohdataan lauantaina Lakkapaa.com Rovaniemellä.

Lähde ja kuva: Savo Volley


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!