Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Molemmat espoolaiset juhlivat TPS:n hallissa – Indians veivasi kahdeksan täysosumaa

22.09.2021 - 22:18:00


Salibandyn F-liigan mitalisuosikkeihin luettu TPS hävisi kauden toisenkin kotiottelunsa, kun Westend Indians oli Kupittaan palloiluhallissa vahvempi maalein 8-5. Avauskierroksella TPS oli taipunut selvästi sarjan toiselle espoolaisjoukkueelle Oilersille.

Tänäänkin TPS teki illan avausmaalin, mutta sitten iskivät kolmesti peräkkäin vieraat, ja toisessa erässä Leevi Auranen ja Eero Harjula muuttivat tilanteeksi jo 1-5. TPS löysi kuitenkin kirivaihteen, ja kolmannen erän alussa Mikko Hautaniemi nosti mustavalkoiset ylivoimalla jo maalin päähän. Siihen maalisuoni kuitenkin kuivui, ja erän puolivälin jälkeen Jesse Huppunen päätti Indiansin hyökkäyksen 5–7-osumaan. Kavennus ei onnistunut myöskään ilman maalivahtia, ja kuusi sekuntia ennen täyttä aikaa Otto Lehkosuo sinetöi ”Heimon” syksyn toisen voiton laukauksella tyhjään verkkoon. Illan kahden maalin miehet olivat Indiansin Jesse Huppunen sekä isäntien Aleksi Ahokas ja Mikko Hautaniemi.

F-liigan naisten A-lohkossa FBC Loisto otti tänään kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi Helsingissä EräViikingit 2-1. Kotijoukkueelle tappio oli jo kauden toinen.

Maaleja nähtiin tänään vasta ottelun toisessa erässä, jossa ensin Sanna Viitanen EräViikinkien maalissa torjui Henrika Maikolan rangaistuslaukauksen, mutta vain 14 sekuntia myöhemmin Emma Vähäkangas laukoi Loiston johtoon. Daniela Westerlund tasoitti t?ekkivahvistus Vladka Maderovan maalin takaa tarjoilemasta pallosta, mutta toisella tauolla turkulaiset johtivat taas. Eeva-Maria Heininen veti keskellä kolme vastustajaa kimppuunsa ja levitti oikealle Emilia Kurpalle, joka sivalsi voittomaaliksi jääneen 1–2-osuman.

Kolmannessa erässä Loisto piti vastustajan huolellisesti poissa avopaikoista, ja EräViikinkien viimeinenkin yritys kuudella viittä vastaan valui hiekkaan, kun Sofia Mittentagin laukaus poikkisyötöstä kahdeksan sekuntia ennen loppusummeria karkasi Tapanilan Mosahallin kattoon.

Lähde: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58