Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Suomen suurin padelhalli nousee Ouluun

24.09.2021 - 10:25:00


Ouluun rakennetaan Suomen suurin padelhalli. Limingantullin padelkeskuksen rakennusluvitus on parhaillaan käynnissä, ja pelit hallissa on tarkoitus aloittaa syksyllä 2022.

Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy toteuttaa Suomen suurimman padelkeskuksen Ouluun Padel Sports Oy:lle. Padelhalli rakentuu Limingantulliin hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Hallin bruttoala on yli 4600 neliömetriä ja korkeuttakin hallilla on yli kymmenen metriä.

Limingantullin halliin rakentuu 14 täysimittaista padelkenttää, joiden lisäksi piha-alueella on varaukset kahdelle ulkokentälle. Hallista löytyy kenttien lisäksi pukuhuoneet ja pesutilat, loungetilat, padelshop, kahvila sekä vuokrattavat edustustilat.

- Suunnittelussa on alusta saakka menty pelaaja edellä – tarkoituksena on rakentaa parhaat mahdolliset tilat Oulun seudun padelharrastajille. Padelhalli houkuttelee varmasti uusia harrastajia lajin pariin, kertoo Siklan myyntipäällikkö Jaakko Pietiläinen.

Hankkeen operaattorina toimii Padel Club Finland, jolle halli on Oulun seudulla toinen. Ensimmäinen halli avautuu lokakuussa Oulun Hiukkavaaraan.

- Limingantullin halli on Suomen suurimpana hallina luonnollisesti myös meidän suurin padelkeskuksemme. Uuden hallin myötä Oulun alueen kenttäpula on ratkaistu vuosiksi eteenpäin. Panostamme toiminnassamme ensiluokkaisten peliolosuhteiden ja asiakaspalvelun lisäksi korkeatasoiseen valmennukseen, jota padelvalmennukseen erikoistunut padelakatemiamme tuo myös Oulun alueen pelaajille, kertoo Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä.

Lähde: Siklan tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58