Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

NFL:n kuudes kierros paketissa - tähtikeskushyökkääjä hurjasteli maanantain ainoassa ottelussa

19.10.2021 - 7:45:00


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan kuudes kierros pelattiin pakettiin maanantaina. Illan ainoassa ottelussa Tennessee Titans löi Buffalo Billsin kotonaan 34-31.

Tennessee voitti vaikka pelinrakentaja Ryan Tannehill ei syöttänyt yhtään touchdownia. Tannehillin ei tarvinnut tehdä sitä, sillä tähtikeskushyökkääjä Derrick Henry hurjasteli kolme touchdownia.

Buffalo johti viimeiselle neljännekselle lähdettäessä 31-24. Tennessee kavensi Randy Bullockin potkumaalilla ja meni ohi Henryn illan kolmannella touchdownilla.

Buffalo sai vielä vietyä pallon kolmen jaardin päähän maalialueesta. Bills olisi päässyt potkumaalilla jatkoajalle, mutta yritti touchdownia eikä onnistunut neljännellä yrityksellä viemään palloa maalialueelle.

Sekä Tennesseen että Buffalon saldo on nyt neljä voittoa ja kaksi tappiota. Titans johtaa AFC:n South-divisioonaa ja Bills AFC:n East-divisioonaa.

AFC:n kärjessä painelee Baltimore Ravens, jolla on viisi voittoa ja yksi tappio. NFC:n puolelta löytyy NFL:n ainoa puhtaan pelin joukkue Arizona Cardinals.

NFC:n joukkueista saldossa 5-1 ovat Tampa Bay Buccaneers, Green Bay Packers ja Dallas Cowboys.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!