COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koovee voitti Salibandyliigassa ensimmäisen kerran lokakuun lopun jälkeen

13.1.2018 - 05:28:50


Koovee nappasi ensimmäisen voittonsa Salibandyliigassa sitten lokakuun 29. päivän, kun Oilers kaatui Espoossa 4-3. Tamperelaiset olivat hävinneet kahdeksan kertaa peräkkäin.

Teemu Suomalainen ja Jasse Kuusisto muuttivat toisessa erässä tasatilanteen Kooveen 3-1-johdoksi, jota Oilersin Riku Holopainen kavensi. Samuli Salomaan ylivoimaosuma päätösjakson puolivälissä jäi illan voitto-osumaksi, kun isännät kykenivät enää Santeri Lindforsin kavennukseen.

Koovee on voitostaan huolimatta yhä karsijan paikalla mutta enää pisteen päässä viivan yläpuolella häämöttävästä Welhoista.

Perjantain toisessa ottelussa Happee löi vieraissa Westend Indiansin 9-5. Happeen Jami Manninen oli kolmella maalillaan ja ja yhdellä syöttöpisteellään illan tehomies. Joukkuekaveri Peter Kotilainen kirjautti 2+1. Indiansin iloksi jäi Teemu Karesniemen ensimmäinen liigamaali.

Salibandyliigan lauantain ottelut ovat SB Welhot - OLS, LASB - SalBa ja TPS - SPV, joka pelataan TPS:n uudella kotiareenalla Kupittaan urheiluhallissa.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JYP pelaa CHL-finaalissa!

16.1.2018 21:09:05

 

HIFK:n outo kirous murtui viimein

16.1.2018 20:54:21