Nyt tärähti kova ja yllättävä uutinen F1-talli Red Bullilta

28.01.2022 - 14:28:00


F1-talli Red Bullin ja moottoritoimittaja Hondan tarina on saanut todella yllättävän käänteen Autosportin uutisen mukaan. Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että Honda jatkaa sittenkin kuninkuusluokassa ja toimittaa Red Bullille ja sen sisartalli AlphaTaurille moottorit kauden 2025 loppuun asti.

Hondan oli määrä poistua F1-sarjasta viime kauden jälkeen. Red Bullin oli tarkoitus rakentaa sen jälkeen itse moottorinsa Hondan osista.

Moottorikuvion yllätyskäänteen Autosportille vahvistaa Red Bull-tallin neuvonantaja Helmut Marko. Marko kertoo, että Honda toimittaa heille moottorit kauden 2025 loppuun, jonka jälkeen talli ottaa itse suunnittelemansa moottorit käyttöön.

- Moottorit valmistetaan vuoteen 2025 asti Japanissa. Me emme koske niihin lainkaan, Marko kertoo Autosportille.

Red Bull saavutti viime kaudella kuljettajien maailmanmestaruuden Max Verstappenin ajamana. Mercedes säilytti valtikkansa valmistajien sarjassa pistein 613,5-585,5.

Linkki Autosportin juttuun: https://www.autosport.com/f1/news/honda-set-to-extend-direct-red-bull-supply-to-2025/7677393/

Lue myös: Nyt tuli tiukkaa tekstiä Lewis Hamiltonista! F1-pomo latasi suorat sanat: ”En todellakaan välitä, ajaako hän vai ei”


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport