palkki

KalPa vahvisti maalivahtiosastoaan - menneisyydestä löytyy ikävä tahra

23.01.2023 - 14:19:00

uutiskuva

KalPa on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Robin Rahmin kanssa. 36-vuotias Rahm siirtyy KalPaan slovakialaisesta HC Banska Bystrican joukkueesta.

Rahm on pelannut Slovakian pääsarjassa Tipos Extraligassa kaudesta 2020/21 lähtien, joista kaksi ensimmäistä kautta kului HKM Zvolenissa. Kaudella 2020/21 Rahm julhli Zvolenissa Slovakian mestaruutta ja hänet valittiin sarjan tähdistökentällisen maalivahdiksi. Mestaruusjoukkueessa pelasi tuolloin myös KalPa-kasvatti Mikko Nuutinen.

Ruotsalaisen Sunne IK:n kasvatti on pelannut myös Ruotsin Liigassa Färjestad BK:n ja Brynäs IF:n riveissä. Ruotsin ja Slovakian pääsarjojen lisäksi kokenut torjuja on napsinut kiekkoja kiinni Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa.

KalPa on hakenut maalivahtia aktiivisesti Matej Machovskyn jätettyä joukkueen tammikuun puolivälissä. KalPan urheilujohtaja Anssi Laine onkin helpottunut maalivahtiasian ratkettua onnellisesti.

– Machovskyn lähtö aiheutti meille tilanteen, jossa jouduimme etsimään maalivahtia. Halusimme huippukautta pelaavalle Juha Jatkolalle kokeneen kaverin rinnalle. Tilanne ”maalivahtimarkkinoilla” on ollut haastava, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme Robinin kaltaisen kokeneen ja luotettavan veskarin meille, Laine iloitsee KalPan verkkosivuilla.

Rahm lentää Kuopioon tiistaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

– Hän on hyvin motivoitunut tänne tulostaan. Uskomme, että hän on oikeanlainen maalivahti auttamaan meitä saavuttamaan hienoja asioita tällä kaudella. Robin on pelannut myös monissa sarjoissa ja kokenut paljon. Tiedämme, että hänellä on 13 vuotta sitten tapahtunut doping-rikkomus, jonka hän on myöntänyt ja rangaistuksensa kärsinyt. Robin on tehnyt vahvan ja puhtaan paluun huipulle sen jälkeen, urheilujohtaja Laine kertoo.

KalPan puolustuksessa lainasopimuksella pelanneen Jaakko Niskalan laina on päätetty. Kärpistä lainalla ollut 23-vuotias puolustaja pelasi KalPa-paidassa yhteensä neljässä ottelussa.

Lähde: KalPan verkkosivut

Lue myös: Legendaarinen HIFK-pomo latasi Jokereiden projektista IS:lle: "Isäukkohan se siellä taustalla häärii"

Lue myös: IS: Päävalmentaja lähtee Ässiin – Mestis-seura palkkasi mielenkiintoisen korvaajan


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen pimahti täysin

21.07.2024 18:00:38
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen on pahassa pulassa

21.07.2024 16:36:12
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset