palkki

SM-liigan seura räväytti kovan hankinnan - kaksinkertainen maalikuningas tarttui haaviin

8.07.2024 - 11:24:00

uutiskuva

Ässät tiedotti maanantaina merkittävästä pelaajasopimuksesta. Liigan kaksinkertainen maalikuningas ja kahdet MM-kisat pelannut Olli Palola, 36, vahvistaa porilaisseuran hyökkäystä.

Ässät on solminut yksivuotisen sopimuksen Palolan kanssa. Kokenut Palola on takonut tulosta vuosien ajan. Hän pelasi viime kaudella Ruotsin pääsarjassa 37 ottelua tehoin 9+3=12.

Palola on siis voittanut Liigan maalikuninkuuden kahdesti 2014 ja 2015. Palola pelasi MM-kisoissa vuosina 2014 ja 2018. Hän on pelannut urallaan myös 176 KHL-ottelua ja 145 SHL-ottelua.

Palola nähtiin viimeksi Liigassa HIFK:n paidassa vuosina 2021-2023. Tuolloin hyökkääjä pelasi yhteensä 60 ottelua tehoin 17+14 =31.

- Olli Palola on kokenut ja menestynyt maalintekijä, joka tuo meille vaihtoehtoja ylivoimapeliin. Viimeiset pari kautta Olli on pelannut kovassa Ruotsin SHL:ssa ja tehnyt 15 maalia 50 runkosarjapelissä. Hyväluonteisena pelaajana ja persoonana hänestä on varmasti apua myös nuoremmille pelaajille ja uskomme hänen sopeutuvan hienosti pukukoppiimme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi tiedotteessa.

Palolalle on jäänyt vahva muistijälki Porissa pelatuista otteluista vierasjoukkueen paidassa. Intohimoinen kotiyleisö onkin yksi syy siihen, että Palola nähdään Ässien paidassa tulevalla kaudelle.

- Olen sen verran pelannut Porissa vieraspaidassa kiekkoa, että tiedän sen, miten Porin kaupunki elää ja hengittää Ässien mukana. Olen tässä kiertänyt maailmaa jonkin verran ja etenkin Kunlunin reissun jälkeen on osannut aidosti arvostaa sitä, että yleisöä on paikalla runsaasti ja katsomot elävät mukana pelitapahtumissa.

- Ässien kotiotteluissa on aina ollut loisteva tunnelma ja Ässät on iso juttu Porissa, Palola jatkaa. Palola saapuu Poriin näyttöhaluja uhkuen ja tietää, että sama ilmapiiri vallitsee myös seurassa.

- Uskon, että olemme Ässien kanssa tässä kohtaa erittäin hyvä ”match”. Molemmilla sekä seuralla että minulla on paljon näyttöhaluja ja haluamme lyödä parasta pöytään. Siinä asiassa olemme ehdottomasti samalla sivulla. Tavoitteenani onkin pelata Porissa urani parasta lätkää. Uskon, että siihen tavoitteeseen pääsemällä autan myös joukkuetta.

Lähde: Ässät

Lue myös: Tomek Valtonen innostui Mestis-seurasta - ”Sai lähtemään minut mukaan”


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 

Joko vihdoin, Valtteri Bottas?

20.07.2024 19:22:45
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Valtteri Bottakselta loistava veto

20.07.2024 17:22:04
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Tuukka Taposelle ikävä takaisku

20.07.2024 14:56:32
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset