Yle: Pompottelun kohteeksi joutunut suomalainen NHL-pelaaja on palaamassa Eurooppaan - "Minun on pakko päästä pelaamaan"

28.01.2022 - 18:30:00


Suomalaisen NHL-puolustajan Sami Nikun ura ei ole avautumassa Montreal Canadiensissa. Suomalainen suunnitteleekin jo paluuta Eurooppaan.

Canadiens heivasi taannoin suomalaisen siirtolistalle, mutta kukaan ei häntä sieltä poiminut.

Nikun ura jatkuu nyt farmiliiga AHL:ssä, mikä on tullut hänelle jo turhankin tutuksi. Lahjakas puolustaja on päässyt pelaamaan tällä kaudella Montrealissa vain 13 ottelua, missä hän on tehnyt tehot 0+6.

- Siihen pyrittiinkin, ettei kukaan poimisi. Minun on pakko päästä pelaamaan. En ole herranen aika kolmeen vuoteen pelannut säännöllisesti jääkiekkoa. Ei vain pysty enää istumaan lehdistökatsomossa. Nyt on päästä pelaamaan 20 minuuttia joka ilta, eikä sillä ole oikeastaan väliä, missä pelaan, Niku sanoi Ylen haastattelussa.

Niku kuvailee tilannettaan "jumalattoman turhauttavaksi". Jääkiekkoilija haluaa aina pelata ja Niku myöntääkin, että ehkä Eurooppa olisi ensi kaudella oikea vaihtoehto.

Lue myös:   Lukon voittoputki nyt 12 ottelun mittainen, KooKoolla vuonna 2005 syntynyt debytantti - näin pelattiin SM-liigassa perjantaina


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14