palkki

Mike Babcock -soppa sakenee - nyt asiaan tarttui NHLPA

16.09.2023 - 11:20:00

uutiskuva

Legendaarinen kanadalaisvalmentaja, NHL:n Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcock on jälleen skandaalin keskellä. Värikkään kiekkopersoonan tempausta on nyt asettunut tutkimaan NHL:n pelaajayhdistys NHLPA.

NHL:n Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcock on kohun keskellä. Mediatietojen mukaan Babcock oli pyytänyt Blue Jacketsin harjoitusleirin alussa useita pelaajia näyttämään kuviaan puhelimistaan ja Blue Jackets -pelaajat olivat ottaneet tämän yksityisyydensuojan loukkauksena.

Tilanne on hyvin monimutkainen ja muun muassa Blue Jackets -kapteeni Boone Jenner on asettunut puolustamaan Babcockia. Kohu sai alunperin kierroksia entisen NHL-pelaajan Paul Bissonnetten kommenteista hänen Spittin’ Chiclets -podcastissaan, joissa mies kertoi Babcockin kuviennäkemispyynnöistä.

Jenner ja Babcock kommentoivat yhteisessä tiedotteessaan kuitenkin, että Bissonnetten väitteet ovat räikeää vääristelyä joukkueen keskusteluista ja erittäin loukkaavia.

Nyt NHL:n pelaajayhdistys NHLPA on ryhtynyt tutkimaan tapausta. NHLPA:n tiedotteen mukaan sen toimitusjohtaja Marty Walsh ja apulaistoimitusjohtaja Ron Hainsey ovat matkustaneet Blue Jacketsin kotikaupunkiin Yhdysvaltain Ohion osavaltion Columbukseen ja jututtavat joukkueen jäseniä. Tuloksia saadaan vasta myöhemmin.

Babcock on tehnyt NHL:ssä huikean valmentajauran. Käynnistynyt kausi on miehen 18. sarjassa, aiemmin hän on päävalmentanut Mighty Ducks of Anaheimia, Detroit Red Wingsiä ja Toronto Maple Leafsiä. AHL:n puolella mies on päävalmentanut Cincinnati Mighty Ducksia

Tämän lisäksi Babcock on toiminut ACAC-, WHL-, CIAU-, NCAA- ja USports-juniori- ja yliopistosarjoissa sekä päävalmentajana että neuvonantajana. Lisäksi hän on ollut Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkueen apuvalmentaja ja alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja.

Miesten tasolla Babcock on päävalmentanut Kanadaa yksissä MM-kisoissa, kaksissa olympialaisissa ja yhdessä World Cupissa.

Suurista saavutuksistaan huolimatta Babcock on ollut myös kohujen keskellä. Hänen johtamistyyliään ja persoonaansa on kritisoitu monesta suunnasta ja useampikin pelaaja on kertonut kauhutarinoita miehen toiminnasta. Babcockia ei ole kuitenkaan koskaan tuomittu mistään rikkeistä.

Lue myös: Mitä ihmettä? – Roman Rotenberg ja SKA Pietari rypevät KHL:ssä


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen pimahti täysin

21.07.2024 18:00:38
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen on pahassa pulassa

21.07.2024 16:36:12
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset