palkki

TUTO hankki viime hetken laina-apuja Liigasta

15.02.2024 - 13:07:00

uutiskuva

Mestiksen TUTO on vahvistanut viime hetkellä vielä joukkuettaan. Myös yksi pelaaja poistuu joukkueesta.

TUTO ja hyökkääjä Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. Gröhn ehti pelata joukkueessa 12 ottelua tehoin 0+0. Hän kävi myös lainalla FPS:ssa (0+0) ja Suomi-sarjan Muik:ssa (2+1), kummassakin kahden ottelun ajan.

TUTO vahvistaa miehistöään vuokrapelaajilla. Joukkueen vahvuuteen liittyvät puolustaja Aleksi Anttalainen SaiPasta ja hyökkääjä Oliver Suni Lukosta. Sopimukset ovat loppukauden kestäviä vuokrasopimuksia.

Liiga-joukkue voi kutsua pelaajansa tarvittaessa takaisin kauden loppuun saakka. Jos pelaaja palaa takaisin Liiga-joukkueen mukaan, ei häntä tämän jälkeen nähdä enää TUTO paidassa tällä kaudella.

TUTO:n urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kommentoi siirtoja tyytyväisenä.

- Olemme isossa loukkaantumissumassa siirtorajan kynnyksellä ja olimme pakotettuja reagoimaan. Pelaajamarkkinoilta emme onnistuneet sopimuspelaajia saamaan, joten ollaan todella tyytyväisiä, että nämä vuokrasopimukset menivät maaliin, niistä iso kiitos Lukolle ja SaiPalle.

Loukkaantuneiden tilanne on pahasti auki.

- Meillä on tällä hetkellä kokoonpanosta kolme hyökkääjää ja neljä puolustajaa loukkaantuneena ja emme ole täysin varmoja paluupäivistä. Nämä siirrot antavat meille turvaa loppukauden kovia pelejä ajatellen, joskin riskinä toki se, että jos Liiga-joukkueissa tapahtuu loukkaantumisia ja he joutuvat kutsumaan pelaajansa takaisin.

- Molemmat pelaajat ovat meille entuudestaan tuttuja, joten sopeutuminen joukkueeseen sujuu varmasti hyvin ja nopeasti.

Anttalainen pelasi SaiPassa 20 ottelua tehoin 0+2. Tätä ennen mies on pelannut Liigaa myös TPS:ssa.

- Anttalaisella on ollut alkukaudella loukkaantumishuolia. Nyt mies on pelikunnossa ja valmis pelaamaan. Allun tasoista pelimiestä ei helposti Mestikseen saada ja ottajia olisi varmasti ollut ympäri Eurooppaa, mutta mies halusi ehdottomasti tulla Turkuun ja TUTOon, Virpiö hehkuttaa.

Sunin alkukausi on pyörähtänyt Lukossa (kymmenen peliä, 0+0), Lukon U20 SM-sarjajoukkueessa (1 peli, 0+1) ja Mestiksen Kiekko-Espoossa (2 peliä, 1+1). Aiemmin mies on pelannut Liigaa Lukossa ja Mestistä TUTO:ssa ja Kiekko-Espoossa.

- Sunilla on myös pidempi loukkaantuminen alla ja hän rupeaa olemaan takaisin pelikunnossa. Tuttu pelaaja meille jo viime kaudelta. Ollaan etsitty meille sopivaa rightin hyökkääjää Topias Kasken ja Eppu Karuvaaran poistuttua, nyt Suni tuli sopivasti saataville ja pelikuntoon.

- Pelitaitava, isokokoinen hyökkääjä, joka tuo meille uusia variaatioita ylivoimalle.

Lue myös: KalPa tekemässä viime hetken peliliikkeitä? - kaksi floppikauden pelannutta hyökkääjää liikkeellä


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset