”Maailman paras nuori pelaaja yhdessä Haalandin ja Mbappen kanssa” - maalivahtilegenda hehkuttaa Juventukseen siirtyvää tulikuumaa hyökkääjää

28.01.2022 - 11:54:00


Fiorentinan serbihyökkääjä Dusan Vlahovic, 22, saapui perjantaina Torinoon ja Juventuksen lääkärintarkastukseen. Juve-legenda Gianluigi Buffon, 44, hehkuttaa maaleja hirmutahdilla mättävää Vlahovicia maailman parhaaksi nuoreksi pelaajaksi norjalaisen Erling Braut Hålandin ja ranskalaisen Kylian Mbappen rinnalla.

Vlahovicia oltiin viemässä Valioliigaan ja ensisijaisesti Arsenaliin, mutta hänen sydämensä sykkii ”Vanhalle rouvalle”. Juventus maksaa Vlahovicista tiettävästi 75 miljoonaa euroa Fiorentinalle. Samalla Vlahovicin palkka ottaa ison loikan 7 miljoonaan euroon.

- Se on valtava yllätys, Buffon kuittaa haltioissaan Vlahovicin siirtymisen Juventukseen.

- Vlahovic on maailman paras nuori pelaaja yhdessä Haalandin ja Mbappen kanssa, Buffon jatkaa Gazzetta dello Sportille.

Huiman määrän otteluita Italian maajoukkueen ja seurajoukkueiden tolppien välissä urakoinut Buffon jos joku tietää ja aistii todellisen maalintekijän. Sitä Vlahovic on.

- Hän on todellinen numero 9. Hän on fyysisesti vahva ja dynaaminen.

Vlahovic on tehtaillut Serie A:ssa tällä kaudella 17 maalia Fiorentinalla. Hän jakaa maalipörssin kärkisijan Lazion Ciro Immobilen kanssa.

Lue myös: Veikkausliigan seurassa kurja tilanne: ei saa jalkeille kilpailukykyistä joukkuetta


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport