Nyt tuli kovaa tekstiä Robert Lewandowskista

13.05.2022 - 17:17:00


Saksalaisjätti Bayern Münchenillä on ollut ja on edelleen tilanne päällä tälläkin kaudella hurjalla tahdilla maaleja mättäneen puolalaisen tähtihyökkääjä Robert Lewandowskin kanssa. FC Bayern haluaa pitää Lewandowskin riveissään vielä ensi kauden, mutta pelaaja haluaisi vaihtaa maisemia.

Lewandowskin sopimus päättyy vuoden 2023 kesällä. Viimeisimpien tietojen mukaan hän ei halua solmia enää uutta jatkosopimusta, joten Bayern saattaa ajautua siihen tilanteeseen, että se menettää tähtensä lopulta ilman siirtokorvausta.

Bayern Münchenin legendoihin lukeutuva Lothar Matthäus on ehdottomasti sitä mieltä, että Lewandowskista tulee tehdä kaupat tämän kauden jälkeen.

Matthäus ei ole ollut lainkaan tyytyväinen Lewandowskin otteisiin sen jälkeen, kun Bayern oli varmistanut jo 10. maansa mestaruuden putkeen hyvissä ajoin ennen Bundesliigan päättymistä.

- En pidättelisi Lewandowskia. Hän on näyttänyt välinpitämättömältä parin viimeisen ottelun ajan. Tuollainen esitys vaikuttaa koko joukkueeseen. Sinun pitää tehdä töitä joukkueen eteen. Jos Lewandowski ei halua pelata, niin hänen täytyy lähteä, Matthäus jyrähtää Sky Sportsille.

Lue myös: Erling Braut Håland tuli - tämä tähtihyökkääjä lähtee?

Lue myös: Tiukka väite: Barcelonalla on siirtomarkkinoilla vain kuusi ”koskematonta” pelaajaa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport