Liverpoolin Jürgen Klopp vahvisti - tähän seuraan hänet haluttiin ”muutaman” kerran

14.05.2022 - 16:01:00


Liverpoolia luotsaavan Jürgen Kloppin, 54, oli määrä pitää valmennuksesta sapattivuosi kauden 2023-2024 jälkeen, mutta toisin kävi. Klopp solmi huhtikuussa kesään 2026 asti ulottuvan jatkosopimuksen Poolin kanssa.

Jatkodiili merkitsee Kloppille yli kymmenen vuoden yhtäjaksoista pestiä Liverpoolin peräsimessä. Saksalainen Klopp myöntää, että hänellä on riittänyt vuosien saatossa ”muutaman” kerran kysyntää lähinnä yhden toisen seuran taholta.

Sen seuran nimi ei tule yllätyksenä. Se on jo 10 peräkkäistä maansa mestaruutta saavuttanut saksalaisjätti Bayern München.

- Olisin voinut mennä Bayerniin muutaman kerran. Olisin voinut voittaa enemmän titteleitä - sanoisin, että melko varmasti - mutta en tehnyt sitä. Minulla on sopimus tänne. Olen sen kanssa täysin sinut. Maailma ei ole täynnä voittajia, maailma on toivottavasti täynnä yrittäjiä. Minä yritän ja joskus saavutan sen yhdessä muiden ihmisten kanssa. Olen tyytyväinen siihen, Klopp muotoili seuransa lehdistötilaisuudessa.

Kloppille tarjoutuu tänään mahdollisuus saavuttaa yksi titteli lisää Liverpoolin kanssa. Chelseaa vastaan pelattava FA Cupin finaali käynnistyy Wembleyllä klo 18.45.

Lue myös: Norwichin manageri kommentoi mahdollisia hankintoja Teemu Pukin tueksi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport