palkki

Maalikuningas lähti riehakkaasti juhannuksen viettoon: ”Laitoimme päälle kunnon show’n”

22.06.2022 - 22:11:00

uutiskuva

Jalkapallon Veikkausliigan kärjessä porhaltava KuPS palasi yhden tappion jälkeen nopeasti takaisin voittokantaan. KuPS lähti juhannuksen viettoon 2-1 -kotivoitto vyöllään AC Oulusta.

KuPS painaa nyt yksinään sarjan kärjessä, kun HJK koki nöyryytyksen Ahvenanmaalla hävittyään IFK Mariehamnille 2-1. KuPS:lla on koossa 29 pistettä, eli kolme HJK:ta vähemmän. Lisäksi Klubi on pelannut yhden ottelun enemmän.

Kuopion väännön ratkaisi Tim Väyrynen viimeistelemällä kauden seitsemännen maalinsa ottelun 61. minuutilla. Väyrynen jakaa maalipörssin piikkipaikan yhdessä FC Hakan Lee Erwinin ja FC Interin Benjamin Källmanin kanssa.

Ottelua seura KuPS:n kauden ennätysyleisö, eli 3004 katsojaa. Se sai, mitä oli tullut hakemaankin.

- Laitoimme päälle kunnon show’n ja yleisö viihtyi varmasti tänään!, Väyrynen ilakoi seuransa verkkosivuilla.

- Pelasimme rohkeasti ja loimme paljon maalipaikkoja. Päätimme tauolla kopissa, että laitamme nyt kaiken peliin. Etenimme monipuolisesti jokaiselta kaistalta ja laitoimme vauhtia peliimme. Olen tosi iloinen etenkin toisen puoliajan pelaamisestamme, Väyrynen jatkaa.

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari yhtyi Väyrysen näkemyksiin. Hänen mukaansa mitään taikatemppuja ei tauon aikana kopissa tehty, mutta joukkue pelasi toisella puoliajalla entistä rohkeammin.

- Tiesimme, että AC Oulun laitapuolustajan selustassa on tilaa ja sitä onnistuimme myös käyttämään hyvin eduksemme. Toiselle puoliajalle painotimme, että kukaan ei saa alkaa sooloilemaan kentällä ja tekemään asioita niin, miten emme ole harjoitelleet. Maltoimme tehdä asioita omalla tavallamme ja saimme sitä kautta paljon maalipaikkoja, tämä oli erittäin hyvä peli meiltä.

Edellisessä ottelussaan tappion kärsinyt kuopiolaisnippu kasasi itsensä hienosti Honka-pelin pettymyksestä ja joukkue pelasi rennosti ja iloisesti voittoon Väre Areenan keskiviikkohuumassa.

- Sanoin jätkille pelin jälkeen, että tämä oli kauden isoin voittomme. Nämä ovat vaikeita otteluita, kun meillä oli pitkästä aikaa tappio allamme ja mietin, miten pelaajamme reagoivat tilanteeseen. Minulle alkoi kuitenkin selvitä jo maanantaina, miten pelissä tulee käymään. Pelaajista huokui jälleen oikeanlainen rentous, mutta myös ärtymys tappiosta. Pystyimme pitämään laadukkaan vierasjoukkueen pois paikoilta ja otimme ansaitun voiton, Valakari hehkuttaa.

Lähde: KuPS

Lue myös: HIFK avasi vihdoin voittotilinsä! Turusta kuului kummia - Kuopiossa KuPS nousi sillasta

Lue myös: HJK kärsi karun tappion saarella - näin Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkona


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva