KTP taivutti Kobrat trillerissä – voittajajoukkueessa myös liuta tuoreita kiinnitysuutisia

28.01.2022 - 21:40:00


KTP-Basket otti ylemmän jatkosarjapaikan kannalta kriittisen voiton ja julkaisi ensi kauden sopimusuutisia.

KTP-Basket otti voiton mutta joutui vääntämään Kobrien kanssa kalkkiviivoille asti Lapualla. Isäntäjoukkue taipui lopulta vain pisteellä, luvuin 79–80.

Ehdottomana työn sankarina hääräsi kokonaisuudessaan näyttävää kautta pelaavaa laituri Remu Raitanen. San Franciscon yliopistossa koulittu heittäjä-ässä naulasi pisteitä tänään 28 ja keräsi ohessa pyöreät kymmenen levypalloa. Vahvana aisaparina nähtiin Urald King, joka säesti 16 pisteellä ja 11 levypallolla.

Kobrien puolella parasta jälkeä teki jälleen Christian Lutete IV, jolle merkittiin hurjat 35 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Vain sekunti ennen peliajan loppua Lutete sai vieläpä tilaisuuden tasoittaa tai jopa voittaa peli vapaaheittoviivalta, mutta kumpikin heitoista meni ohi.

KTP:n laituri Vili Nyman totesikin ottelun jälkeen, että jatkosarjasijoituksen kannalta kriittinen voitto tuli nimenomaan vastustajan vapaaheittojen ansiosta, ja toisinkin olisi voinut käydä.

– Ei pelimme missään nimessä kaunista tänään ollut, mutta saimme kaksi pistettä matkaan kuitenkin, Nyman lisäsi.

KTP:lle uusia kiinnityksiä

Voittajajoukkue julkaisi eilen torstaina myös liudan uutisia uusista sopimuksista. Seura kertoo tiedotteessaan tehneensä ensi kaudelle jatkosopimuksen pelaajiensa Urald Kingin ja Topias Kuukkasen kanssa. Lisäksi KTP:n junioriorganisaatiossa pelaava Niko Mykrä on tehnyt kahden vuoden sopimuksen edustusjoukkueeseen.

Muusta henkilökunnasta kerrotaan, että joukkueenjohtaja Heimo Heinonen ja huoltaja Antti Silvonen jatkavat myös töitään ensi kaudella.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport