NBA:n konferenssien kärkijoukkueet tylyjä isäntiä

11.05.2022 - 7:45:00


NBA:n runkosarjan ja Läntisen konferenssin ykkösjoukkue Phoenix Suns laittoi tylyt lukemat taululle pudotuspeleissä tiistaina. Phoenix jyräsi Dallas Mavericksin kotonaan 110-80.

Phoenix johtaa toistaiseksi pelkkiä kotivoittoja tarjonnutta pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjaa nyt 3-2. Sunsilla on ensimmäinen tilaisuus lähettää Mavericks kesälomalle torstaina Dallasissa.

Devin Booker heitti Phoenixille 28 pistettä. Deandre Ayton pussitti 20 pistettä. Chris Paul jäi seitsemään pisteeseen, mutta jakoi 10 koriin johtanutta syöttöä.

Dallasin Luka Doncic saalisti 28 pistettä ja 11 levypalloa. Jalen Brunson heitti 21 pistettä.

Runkosarjassa Itäisen konferenssin parhaana joukkueena kunnostautunut Miami Heat oli vielä tylympi isäntä. Miami murskasi Phaildelphia 76ersin 120-85.

Miami johtaa toistaiseksi pelkkiä kotivoittoja tarjonnutta pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjaa nyt 3-2. Heatille on ensimmäinen tilaisuus lähettää Sixers kesälomalle torstaina Philadelphiassa.

Jimmy Butler teki Miamille 23 pistettä. Max Strus saalisti 19 pistettä ja 10 levypalloa. Philadelphian Joel Embiid heitti 17 ja James Harden 14 pistettä.

Lue myös: Suomalaispelaajan kauteen Bundesliigassa mahtui onnistumisia ja pettymyksiä - jatko on nyt avoinna: ”Katsellaan”

Lue myös: SM-kulta katkolla - meteliä riittää taatusti Kauhajoella: ”Ei ole aina kuullut mitä joukkuekaveri sanoo”


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport